fbpx

TUTUSTU ILMAISEKSI
KEMPELEENTIE 5: MA JA KE 16-19
HIUKANPIHA 9: TI - TO 16-19

KESÄAJAN TUTUSTUMINEN 19.6.-25.7
Kempeleentie 5 : keskiviikkoisin klo 16-19
Hiukanpiha 9 : tiistaisin klo 16-19

Muina aikoina voit tulla tutustumaan kertakortilla 24/7. Jos liityt 4 viikon sisällä kuukausijäseneksi, hyvitämme kertakortin hinnan seuraavassa laskussa.

Olen haaveillut useita vuosia siitä, että pääsen treenaamaan pt:n avulla ja saisin lisää potkua treenaamiseen. Tammikuussa tein päätöksen, että nyt on minun vuoroni panostaa itseeni ja helmikuussa me aloitimme Mikon kanssa yhteistyön, jota en ole päivääkään katunut. KIITOS Mikko mahtavasta yhteistyöstä!

Tavoitteena itselläni oli, että saisin tiputettua painoa n. 10 kg ja lisättyä lihaskuntoa. Alkutestien aikana suunnitelmat muuttuivat ja tärkeimmäksi tavoitteeksi tuli saavuttaa hyvä lihastasapaino ja ruokapäiväkirja paljasti sen, kuinka vähän ja väärin söin.

Suurimman työn olen tehnyt henkisesti, kun olen opetellut syömään oikein terveellistä ja puhdasta ruokaa. Tämä on vaatinut minulta todella paljon, mutta nyt sen osaan ja pystyn jopa hyvällä omatunnolla herkuttelemaan ja nauttimaan aterioista.

Aivan ratkaisevaa on kuitenkin ollut syömisen uudelleen opettelu.

Mitä tulee treenaamiseen, niin totesin Mikolle viimeisessä tapaamisessa, että viidessä vuodessa en ole saanut näin näkyviä tuloksia aikaiseksi, mitä tämän kolmen kuukauden aikana on tapahtunut. Treenaamiseen on löytynyt aivan mieletöntä tahdonvoimaa ja salista on tullut yksi osa minun elämää. Koko tämän projektin aikana olen vähätellyt itseäni ja oikeastaan en ole uskonut millaisiin tuloksiin voisin päästä. Aina kun oli Mikon kanssa tapaaminen, niin mielenkiinnolla odotin yhteisiä treenejä ja kauhulla kuuntelin mitä seuraavaksi tapahtuu. Jokaisen treenin jälkeen lähdin hymyssä suin kotia ja fiilis oli kuin voittajalla. Taas olin saanut kuulla kuinka paljon multa löytyy jerkkua ja sehän laittoi tämän naisen vielä kovemmin tekemään töitä, sisu ei ikinä antanut periksi. Treeneissä hiki virtasi ja välillä liikkeitä tehtiin hampaat irvessä, ja taisi välillä jotain puhinaakin kuulua. mutta luovuttaminen ei koskaan tullut mieleen.

Tämän kolmen kuukauden aikana olin noin pari viikkoa kipeänä ja sehän kyllä söi tätä naista. Työ ja perhe on myös pitänyt saada rullaamaan tämän kaiken ohella ja välillä kyllä ihmetyttää miten aika riittää kaikkeen. Mutta treenaamisesta en ole tinkinyt se on, vaan järjestelykysymys.

Mukavaa kesää!

Mikon kommentit:

Sannan kanssa treenailimme 3 kuukautta, joista muutama viikko meni sairastellessa, mutta se ei haitannut Sannan menoa. Alkutesteissä kävi ilmi, että selkeitä puolieroja löytyi kropasta melkoinen määrä, joten tavoitteenasettelu meni Sannalla uusiksi – rakenteelliset tavoitteet menivät prioriteetiksi. Lähdimme nousujohteisella ja vaihtelevalla ohjelmoinnilla rakentamaan pohjia kuntoon rakenteellisen tasapainon jakson kautta. Siinä keskityimme polvea tukeviin lihaksiin, ylävartalon työntävien ja vetävien lihasten yhteistyöhön sekä keskivartalon syvien lihasten hallintaan. Puolierojen tasoittelun ja tukilihasten ”elvyttämisen” jälkeen keskityimme lihasmassan ja voiman hankintaan. Voimajakson jälkeen Sannan sarjapainot olivatkin kasvaneet henkilökohtaisiin ennätyslukemiin!

Loistavaa duunia Sanna – 3 kk:n aikana enemmän tulosta kuin 5 vuodessa!

Varaa ILMAINEN valmennuskonsultaatio

(Osallistuminen on siis maksutonta, eikä velvoita vielä mihinkään)

Hei sinulle!

Tilaa Voimalan uutiskirje, niin pysyt mukana meidän kyydissä!

Saat tietoa tapahtumista, tarjouksista ja tulevista pienryhmävalmennuksista!