TUTUSTU ILMAISEKSI MA-KE 16-19

Useimmin kysytyt kysymykset

Miten pääsen salille heti jäsenyyden ostettuani jos minulla ei ole kulkukorttia?

Kun ostat jäsenyyden, saat tilausvahvistuksen ja tervetuloa viestin. Tervetuloa viestissä on PIN-koodi, jolla pääset sisään ensimmäisille treeneille heti jäsenyyden ostettua. Tarkista myös roskaposti, jos vietiä ei näy.

Kulkukortin voit noutaa päivystysaikaan ma-ke klo 16-19.

Miten irtisanon jäsenyyteni?

Irtisanominen onnistuu meidän nettisivujen kautta OmaVoimala -kohdasta. Käyttäjätunnuksesi on meille ilmoitettu sähköpostiosoitteesi. Jos sinulla ei ole jo salasanaa, tilaa uusi kohdasta “tilaa salasana”.

Kirjauduttuasi sisään, oikealla on kohta “asiakkuuden irtisanominen”. Klikkaa tätä ja seuraa ohjeita.

Meillä on yhden täyden kuun irtisanomisaika. Kun irtisanot jäsenyytesi esim. tammikuun aikana, sinulla on jäsenyys voimassa vielä helmikuun loppuun ja helmikuulta sinulle tulee vielä lasku.

Kulkukortin voit palauttaa viimeisellä treenillä aulassa sijaitsevaan postilaatikkoon.

Miten liikuntaseteleillä maksaminen onnistuu?

Liikuntaseteleillä maksetaan tulevia laskuja, niillä ei voi maksaa jo tulleita laskuja. Huolehdi, että saldo on ladattu noin viikko ennen laskun lähtöä.

Smartum ja ePassi; Kirjaidu Oma Voimalaan meidän nettisivuilla. Käyttäjätunnuksesi on meille ilmoittamasi sähköpostiosoite. Jos sinulle ei ole salasanaa, tilaa uusi. Oma Voimalassa on kohta, missä voit ladata näiden saldoa suoraan asiakkuutesi alle.

Kaikki muut liikuntasetelit; Kirjaudu palveluntarjoajan sivuille. Etsi sieltä Toimintasali Voimala tai Valmennuskeskus Voimala. Valitse summan paljonko maksat / siirrät. Saat kuitin siitä itsellesi/ota näyttökuva kuitista, välitä se tänne. Saldo kirjautuu noin 3 vuorokauden aikana asiakkuutesi alle.

Fyysiset liikuntasetelit voit tiputtaa aulassa sijaitsevaan postilaatikkoon.

Jos haluat maksaa liikuntaseteleillä/saldolla yksittäisiä valmennuslaskuja, ilmoita tästä aina sopimusta tehdessäsi, valmentaja antaa sinulle ohjeet kuinka toimia.

Voiko ottaa valmentajan ja valmennuksen Voimalasta, vaikka ei olisi Voimalan jäsen? 

Kyllä voi. Sinun ei tarvitse olla jäsen käydäksesi valmennuksissa Voimalan valmentajan kanssa. Myös pienryhmiin voi osallistua ilman jäsenyyttä.