fbpx

TUTUSTU ILMAISEKSI
KEMPELEENTIE 5: MA JA KE 16-19
HIUKANPIHA 9: TI - TO 16-19

KESÄAJAN TUTUSTUMINEN 19.6.-25.7
Kempeleentie 5 : keskiviikkoisin klo 16-19
Hiukanpiha 9 : tiistaisin klo 16-19

Muina aikoina voit tulla tutustumaan kertakortilla 24/7. Jos liityt 4 viikon sisällä kuukausijäseneksi, hyvitämme kertakortin hinnan seuraavassa laskussa.

Useimmin kysytyt kysymykset

Kun ostat jäsenyyden, saat sähköpostiisi henkilökohtaisen PIN-koodin, jolla pääset sisään ensimmäisille treeneille heti jäsenyyden ostettua. Tarkista myös roskaposti, jos viestiä ei näy. Kertakortin ostosta saat PIN-koodin myös tekstiviestillä. 

Kulkukortti tulee noutaa kahden viikon sisällä ostosta päivystysaikaan Limingantullista ma ja ke klo 16-19 tai Vanhasta Hiukkavaarasta ti-to klo 16-19.

 Irtisanominen tapahtuu aina kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen info@valmennuskeskusvoimala.fi. Irtisanomisaika on yksi kokonainen kalenterikuukausi/laskutuskausi, eli jos irtisanot jäsenyytesi tammikuussa, jäsenyytesi on voimassa helmikuun loppuun. Jos irtisanot helmikuussa, jäsenyytesi on voimassa maaliskuun loppuun jne. Huomioi, että laskun jättäminen maksamatta, ei ole irtisanoutuminen.

Liikuntaseteleillä maksetaan tulevia laskuja, niillä ei voi maksaa jo lähetettyjä laskuja. Huolehdi, että saldo on ladattu noin viikko ennen laskun lähtöä.

Jos olet ostamassa jäsenyyttä, voit maksaa maksukohdassa Smartumilla tai ePassilla, muilla liikuntasaldoilla ei ensimmäistä maksua voi maksaa vaan tämä täytyy tehdä ns. oikealla rahalla. Tulevia laskuja voit maksaa allaolevilla ohjeilla.

Smartum ja ePassi; Kirjaidu Oma Voimalaan meidän nettisivuilla. Käyttäjätunnuksesi on meille ilmoittamasi sähköpostiosoite. Jos sinulle ei ole salasanaa, tilaa uusi. OmaVoimalassa näet kaikki tulevat laskusi ja voit maksaa suoraan Smartumilla ja ePassilla tulevia laskuja vaikka vuodeksi eteenpäin. Jos jäljellä oleva liikuntasaldo on pienempi kuin lasku, toimi ”kaikki muut liikuntasetelit” ohjeilla. 

Kaikki muut liikuntasetelit; Kirjaudu palveluntarjoajan sivuille. Etsi sieltä Toimintasali Voimala tai Valmennuskeskus Voimala. Valitse summa paljonko maksat / siirrät. Saat kuitin siitä itsellesi/ota näyttökuva kuitista, välitä se tänne. Ilmoita aina laskunumerot joihin haluat saldon kohdistuvan.  Avoimet lähtevät laskut näet OmaVoimalasta. Jos haluat ostaa esim. 10xkortin, toimi kuten edellä ja laita viestiä info@valmennuskeskusvoimala.fi

Fyysiset liikuntasetelit voit tiputtaa aulassa sijaitsevaan postilaatikkoon.

Jos haluat maksaa liikuntaseteleillä/saldolla yksittäisiä valmennuslaskuja, ilmoita tästä aina sopimusta tehdessäsi, valmentaja antaa sinulle ohjeet kuinka toimia.

Sähköpostilaskuihin lisätätään 3€ laskutuslisä. Jos haluat välttää laskutuslisän, tilaa omasta verkkopankista elasku. Tarvitset sitä varten oman asiakasnumerosi, joka löytyy OmaVoimalasta.

 Voit myös käydä maksamassa laskut OmaVoimassa ENNEN kuin lasku lähetetään sinulle. Näin laskutuslisää ei myöskään muodostu.

Kyllä voi. Jäsenyyden voi laittaa tauolle kerran vuodessa kokonaisille kuukausille. Tauon maksimi pituus 3kk (pl asepalvelus, raskaus tai pitempi sairasloma lääkärintodistuksella). Aloituspäivän tulee olla aina kuukauden ensimmäinen päivä ja loppupäivä kuukauden viimeinen. Taolle laitosta veloitamme 9,90€ kertamaksun. Tauolle laitto on veloitukseton, jos tauko johtuu sairaudesta tai tapaturmasta, josta on näyttää lääkärintodistus. Jäsenyys ei voi päättyä taukoon, joten tauko on lopetettava ennenkuin jäsenyyden voi irtisanoa. 

Kyllä voi. Sinun ei tarvitse olla jäsen käydäksesi valmennuksissa Voimalan valmentajan kanssa. Myös pienryhmiin voi osallistua ilman jäsenyyttä. 

Hei sinulle!

Tilaa Voimalan uutiskirje, niin pysyt mukana meidän kyydissä!

Saat tietoa tapahtumista, tarjouksista ja tulevista pienryhmävalmennuksista!