fbpx

TUTUSTU ILMAISEKSI
KEMPELEENTIE 5: MA - KE 16-19
HIUKANPIHA 9: TI - TO 16-19

Useimmin kysytyt kysymykset

Miten pääsen salille heti jäsenyyden ostettuani jos minulla ei ole kulkukorttia?

Kun ostat jäsenyyden, saat sähköpostiisi henkilökohtaisen PIN-koodin, jolla pääset sisään ensimmäisille treeneille heti jäsenyyden ostettua. Tarkista myös roskaposti, jos viestiä ei näy. Kertakortin ostosta saat PIN-koodin myös tekstiviestillä. 

Kulkukortin voit noutaa päivystysaikaan Limingantullista ma – ke klo 16-19 tai Vanhasta Hiukkavaarasta ti-to klo 16-19.

Miten irtisanon jäsenyyteni?

 Irtisanominen tapahtuu aina kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen info@valmennuskeskusvoimala.fi. Irtisanomisaika on yksi kokonainen kalenterikuukausi/laskutuskausi, eli jos irtisanot jäsenyytesi tammikuussa, jäsenyytesi on voimassa helmikuun loppuun. Jos irtisanot helmikuussa, jäsenyytesi on voimassa maaliskuun loppuun jne. Huomioi, että laskun jättäminen maksamatta, ei ole irtisanoutuminen.

Miten liikuntaseteleillä maksaminen onnistuu?

Liikuntaseteleillä maksetaan tulevia laskuja, niillä ei voi maksaa jo lähetettyjä laskuja. Huolehdi, että saldo on ladattu noin viikko ennen laskun lähtöä.

Jos olet ostamassa jäsenyyttä, voit maksaa maksukohdassa Smartumilla tai ePassilla, muilla liikuntasaldoilla ei ensimmäistä maksua voi maksaa vaan tämä täytyy tehdä ns. oikealla rahalla. Tuleville laskuille voit ladata saldoa allaolevilla ohjeilla.

Smartum ja ePassi; Kirjaidu Oma Voimalaan meidän nettisivuilla. Käyttäjätunnuksesi on meille ilmoittamasi sähköpostiosoite. Jos sinulle ei ole salasanaa, tilaa uusi. OmaVoimalassa näet kaikki tulevat laskusi ja voit maksaa suoraan Smartumilla ja ePassilla tulevia laskuja vaikka vuodeksi eteenpäin. Jos jäljellä oleva liikuntasaldo on pienempi kuin lasku, toimi ”kaikki muut liikuntasetelit” ohjeilla. 

Kaikki muut liikuntasetelit; Kirjaudu palveluntarjoajan sivuille. Etsi sieltä Toimintasali Voimala tai Valmennuskeskus Voimala. Valitse summa paljonko maksat / siirrät. Saat kuitin siitä itsellesi/ota näyttökuva kuitista, välitä se tänne. Ilmoita myös mihin laskuihin haluat saldon kohdistuvan.  Avoimet lähtevät laskut näet OmaVoimalasta. Jos haluat ostaa esim. 10xkortin, toimi kuten edellä ja laita viestiä info@valmennuskeskusvoimala.fi

Fyysiset liikuntasetelit voit tiputtaa aulassa sijaitsevaan postilaatikkoon.

Jos haluat maksaa liikuntaseteleillä/saldolla yksittäisiä valmennuslaskuja, ilmoita tästä aina sopimusta tehdessäsi, valmentaja antaa sinulle ohjeet kuinka toimia.

Miksi laskussani on 3€ laskutuslisä?

Sähköpostilaskuihin lisätätään 3€ laskutuslisä. Jos haluat välttää laskutuslisän, tilaa omasta verkkopankista elasku. Tarvitset sitä varten oman asiakasnumerosi, joka löytyy OmaVoimalasta.

 Voit myös käydä maksamassa laskut OmaVoimassa ENNEN kuin lasku lähetetään sinulle. Näin laskutuslisää ei myöskään muodostu.

Voiko jäsenyyden laittaa tauolle?

Kyllä voi. Jäsenyyden voi laittaa tauolle kokonaisille kuukausille. Aloituspäivän tulee olla aina kuukauden ensimmäinen päivä ja loppupäivä kuukauden viimeinen. Taolle laitosta veloitamme 9€. Tauolle laitto on veloitukseton, jos tauko johtuu sairaudesta tai tapaturmasta, josta on näyttää lääkärintodistus. Jäsenyys ei voi päättyä taukoon, joten tauko on lopetettava ennenkuin jäsenyyden voi irtisanoa. 

Voiko ottaa valmentajan ja valmennuksen Voimalasta, vaikka ei olisi Voimalan jäsen? 

Kyllä voi. Sinun ei tarvitse olla jäsen käydäksesi valmennuksissa Voimalan valmentajan kanssa. Myös pienryhmiin voi osallistua ilman jäsenyyttä. 

Hei sinulle!

Tilaa Voimalan uutiskirje, niin pysyt mukana meidän kyydissä!

Saat tietoa tapahtumista, tarjouksista ja tulevista pienryhmävalmennuksista!