TUTUSTU ILMAISEKSI MA-KE 16-19

Päivystystä ei ole 6.12. eikä 27.-29.12. Tällöin voit ostaa kertakäynnin verkkokaupasta.

Kuntosali jäsenille auki 24/7

Jäsenyys 39€/kk

OKKL:n sporttipassilla vain 27€/kk

1 täyden kalenterikuukauden irtisanomisaika

Valmennuskeskus Voimala sijaitsee Limingantullissa, Oulussa. Treeni-tilaa on kuntosalilla hulppeat 1100 neliöä, joten tilaa riittää kaikille, turvavälit huomioiden. Olemme auki jäsenille 24/7, joten mahdollisuudet ruuhkattomaan treeni-aikaan ovat täydelliset. Monipuolinen välineistö ja laaja laitevalikoima takaavat kovat treenit kokeneellekin treenajalle.

Meille on mahdollisuus ostaa kuukasijäsenyys, mutta myös kertakortit löytyvät valikoimastamme. Kertakorteilla pääset myös treenille 24/7. Ikäraja kuntosalillemme on 15v. mutta valmennukseen pääsee nuorempikin vanhemman suostumuksella. 

Kaikki liikuntasetelit käyvät kuntosalillamme maksuvälineinä. Lue lisää täältä.

Kahvipisteestämme voit hörpätä veloituksetta kahvit ja välipala-automaatista voit ostaa jäsenkortilla pientä purtavaa tai kylmiä virvokkeita. Meiltä löytyy myös tiloistamme Neurosonic -hoitotuoli, sekä hieroja, Antti Flyktman www.hierontaflyktman.fi

Valmentaja päivystää kuntosalilla ma-ke 16-19, jolloin voi tulla tutustumaan ja tekemään testitreenit. 

Välineistö/laitteet

Saliltamme löytyy mm. seuraavat laitteet / välineistöä.

12 x  Kyykkypaikkaa

11 x Nostolavaa

5 x Penkkipunnerrus penkkejä

Lukuisia tankoja voimanostoon ja painonnostoon, 20kg, 15kg ja 7 kg

Erikoistankoja mm.

 • Football Bar -tanko
 • Swiss Bar -tanko
 • Texas Deadlift Bar -tanko
 • Safety Squat Bar -tanko
 • Cambered Squat Bar -tanko
 • Trap Bar -tanko, iso ja pieni
 • Eleiko Öppen Deadlift Bar -tanko

 

Lukuisia erilaisia taljakahvoja

Käsipainoja 1kg-50kg

2 x ristikkäistalja (Precor, David)

2 x ylätalja (Precor, David)

2 x alatalja (Precor, David)

Rintaprässi (David)

Polvenojennuslaite (David)

Vyökyykkylaite (Ironfit)

Hack-kyykkylaite (Precor)

Jalkaprässi (David)

Polven koukistus seisten (David)

Polven koukistus polviltaan (Precor)

Polven koukistus maaten (Precor)

Pohjeprässi (Precor)

Scot penkki (Precor)

Smith -laite (Precor)

T-kulma soutulaite

GHR/GHD -penkki

Reverse Hyper -penkki

Selkäpenkki

2 x Viikinkipunnerrus -laite

Aerobiset laitteet

 • 2 x Soutulaite
 • 2 x Watt pyörä
 • 2 x Spinning pyörä
 • 2x Assault Air Runner
 • Juoksumatto
 • Porraskone

 

Lisäksi salilta löytyy kelkkoja, renkaita (alle 100kg- reilu 300 kg), Yoke, Merimiessalkut, Atlaskivet, Slam balleja, hyppyboxeja, leuanvetoräkkejä, puolapuut..

+ paljon muita pienvälineitä lajinomaisiin treeneihin.

Voimalan yrittäjät

Valmennuskeskus Voimala on tänä päivänä Oululainen perheyritys.

Sanna Savolainen perusti Toimintasali Voimala Oy:n vuonna 2011. Vuonna 2016 Toni Väyrynen ja Mikko Niiranen ostivat koko Toimintasali Voimala Oy:n osakekannan ja muuttivat nimen Valmennuskeskus Voimalaksi. Toni ja Mikko pyörittivät Voimalaa marraskuuhun 2020 asti, jolloin Mikko myi oman osakekannan Riikka Väyryselle. Mikko lähti Espanjaan toteuttamaan unelmiaan ja Valmennuskeskus Voimalasta tuli perheyritys, omistajina Toni ja Riikka Väyrynen.

Toni Väyrynen

yrittäjä

Toni on pitkän linjan yrittäjä jo vuodesta 2005 jolloin hän aloitti IT-yrittäjänä. Matkalla on sattunut kaikenlaista mutta vuonna 2010 elämä IT-alan yrittäjänä ei enää tuntunut omalta. Siitä lähti muutos miehen elämässä.


Lista erilaisista sairauksista ja kaikenlaisista ”pienistä vioista ja vaivoista” alkoi konkretisoitumaan ja eräänä aamuyön varhaisina tunteina, kun taas heräsi rytmihäiriöön, etten näe lasteni vanhenevan, jos jatkan nykyistä elämää. Se oli pysäyttävä hetki, joka muutti elämän. Aloin laittamaan itseäni kuntoon ja kiinnostuin samalla hyvinvointi- ja liikunta-alasta. Valmistuinkin tammikuussa 2015 personal traineriksi ja vuosien varrella olen kouluttautunut ravinto- ja voimavalmentajaksi, NLPersonal Trainer II, NLPT II, NLPersonal Trainer™ I (NLPT I) ja NLPersonal Trainer™ II (NLPT II), stressinhallintavalmentajaksi sekä toimii myös Firstbeat Technologiesin palautumisen asiantuntijatehtävissä konsultina.

Toni on myös menettänyt sydämensä Voimanostolle näin vanhemmalla iällä 😃 , minkä johdosta saatatkin törmätä häneen salilla raudan kimpussa.

Riikka Väyrynen

yrittäjä

Riikka on ollut Voimalassa yrittäjänä marraskuusta 2020. Sitä ennen hän on tehnyt työuran muodin parissa esimiestehtävissä Pukumies Oy:ssä. Sen tarun loputtua hän mietti hetken, mille sitä alkaisi.

 Yrittäjyys on kiinnostanut Riikkaa aina, samoin ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi. Hän on opiskellut myös personal traineriksi Trainer4you:lla vuonna 2017 vaikka valmennustöitä ei ole tehnytkään kuin harrastuksena ystävilleen. Kun vuoden 2020 lopulla aukesi tilaisuus ryhtyä Voimalan yrittäjäksi miehensä Toni Väyrysen aisaparina, hän ei epäillyt hetkeäkään. Tulevaisuus näyttää kannattiko 😉

Kuntosalitreenamisen lisäksi viikottaisiin harrastuksiin  kuuluu uiminen sekä lukeminen. 

 

Jäsenyys 39€/kk

OKKL:n sporttipassilla vain 27€/kk

1 täyden kalenterikuukauden irtisanomisaika