fbpx

TUTUSTU ILMAISEKSI
KEMPELEENTIE 5: MA JA KE 16-19
HIUKANPIHA 9: TI - TO 16-19

KESÄAJAN TUTUSTUMINEN 19.6.-25.7
Kempeleentie 5 : keskiviikkoisin klo 16-19
Hiukanpiha 9 : tiistaisin klo 16-19

Muina aikoina voit tulla tutustumaan kertakortilla 24/7. Jos liityt 4 viikon sisällä kuukausijäseneksi, hyvitämme kertakortin hinnan seuraavassa laskussa.

Kuntosali jäsenille auki 24/7

Jäsenyys 39,90€/kk

Päiväjäsenyys 29,90€/kk, sisälle klo 5-15 joka päivä

1 täyden kalenterikuukauden irtisanomisaika

Valmennuskeskus Voimala sijaitsee Oulun Limingantullissa sekä Vanhassa Hiukkavaarassa.  

Olemme auki jäsenille 24/7, joten mahdollisuudet ruuhkattomaan treeni-aikaan ovat täydelliset. Monipuolinen välineistö ja laaja laitevalikoima takaavat kovat treenit kokeneellekin treenaajalle. Limingantullissa on reilut 1100 neliöä käytössäsi ja Hiukkavaarassa reilut 1000 neliötä. Monipuolisen välineistön ja laitteiden lisäksi molemmilta  kuntosaleilta löytyy suuret toiminnallisen treenin tilat.

Jäsenyyteen kuuluu veloituksetta myös Neurosonic-hoidot. Neurosonic-huone sijaitsee Hiukkavaaran kuntosalilla alakerrassa.

Yhdellä jäsenyydellä pääset molemmille saleille treenaamaan. Meille on mahdollisuus ostaa kuukasijäsenyys, mutta myös kertakortit löytyvät valikoimastamme. Kertakorteilla pääset myös treenille 24/7. Ikäraja kuntosalillemme on 13 v. mutta valmennukseen pääsee nuorempikin vanhemman suostumuksella. Hiukkavaaran kuntosalilla on lapsille leikkihuone, varaa aika OmaVoimalasta.

Kaikki liikuntasetelit käyvät kuntosalillamme maksuvälineinä. Lue lisää täältä.

Kahvipisteestämme voit hörpätä veloituksetta kahvit ja Limingantullissa välipala-automaatista voit ostaa pientä purtavaa tai kylmiä virvokkeita. Meiltä löytyy myös Limingantullista fysioterapeutti Johannes Luoma-ahon vastaanotto https://www.fysiojohannes.fi/

Valmentaja päivystää Limingantullin salilla ma-ke 16-19 ja Hiukanpihan salilla ti-to klo 16-19, jolloin voi tulla tutustumaan ja tekemään testitreenit.

Limingantulli; Kempeleentie 5

Vanha Hiukkavaara; Hiukanpiha 9

Välineistö/laitteet

Saliltamme löytyy mm. seuraavat laitteet / välineistöä.

8-12 x  Kyykkypaikkaa

5-11 x Nostolavaa

5 x Penkkipunnerrus penkkejä

Lukuisia tankoja voimanostoon ja painonnostoon, 20kg, 15kg ja 7 kg

Erikoistankoja mm. (tulossa myös Hiukkavaaraan)

 • Football Bar -tanko
 • Swiss Bar -tanko
 • Texas Deadlift Bar -tanko
 • Safety Squat Bar -tanko
 • Cambered Squat Bar -tanko
 • Trap Bar -tanko, iso ja pieni
 • Eleiko Öppen Deadlift Bar -tanko

Lukuisia erilaisia taljakahvoja

Käsipainoja 1kg-50kg

2 x ristikkäistalja

2 x ylätalja

2 x alatalja

Rintaprässi (Limingantulli)

Polvenojennuslaite

Vyökyykkylaite

Hack-kyykkylaite

Jalkaprässi

Polven koukistus seisten (Limingantulli)

Polven koukistus polviltaan

Polven koukistus maaten

Pohjeprässi

Scot penkki

Smith -laite

T-kulma soutulaite

GHR/GHD -penkki

Reverse Hyper -penkki

Selkäpenkki

2 x Viikinkipunnerrus -laite

Aerobiset laitteet

 • Soutulaite
 • Watt pyörä (Limingantulli)
 • Spinning pyörä
 • Kuntopyörä
 • Assault Air Runner
 • Juoksumatto
 • Porraskone

Lisäksi salilta löytyy kelkkoja, renkaita (alle 100kg- reilu 300 kg), Yoke, Merimiessalkut, Atlaskivet (LT), Slam balleja, hyppyboxeja, leuanvetoräkkejä, puolapuut..

+ paljon muita pienvälineitä lajinomaisiin treeneihin.

Voimalan yrittäjät

Valmennuskeskus Voimala on tänä päivänä Oululainen perheyritys.

Sanna Savolainen perusti Toimintasali Voimala Oy:n vuonna 2011. Vuonna 2016 Toni Väyrynen ja Mikko Niiranen ostivat koko Toimintasali Voimala Oy:n osakekannan ja muuttivat nimen Valmennuskeskus Voimalaksi. Toni ja Mikko pyörittivät Voimalaa marraskuuhun 2020 asti, jolloin Mikko myi oman osakekannan Riikka Väyryselle. Mikko lähti Espanjaan toteuttamaan unelmiaan ja Valmennuskeskus Voimalasta tuli perheyritys, omistajina Toni ja Riikka Väyrynen.

Toni Väyrynen

yrittäjä

Toni on pitkän linjan yrittäjä jo vuodesta 2005 jolloin hän aloitti IT-yrittäjänä. Matkalla on sattunut kaikenlaista mutta vuonna 2010 elämä IT-alan yrittäjänä ei enää tuntunut omalta. Siitä lähti muutos miehen elämässä.


Lista erilaisista sairauksista ja kaikenlaisista ”pienistä vioista ja vaivoista” alkoi konkretisoitumaan ja eräänä aamuyön varhaisina tunteina, kun taas heräsi rytmihäiriöön, etten näe lasteni vanhenevan, jos jatkan nykyistä elämää. Se oli pysäyttävä hetki, joka muutti elämän. Aloin laittamaan itseäni kuntoon ja kiinnostuin samalla hyvinvointi- ja liikunta-alasta. Valmistuinkin tammikuussa 2015 personal traineriksi ja vuosien varrella olen kouluttautunut ravinto- ja voimavalmentajaksi, NLPersonal Trainer II, NLPT II, NLPersonal Trainer™ I (NLPT I) ja NLPersonal Trainer™ II (NLPT II), stressinhallintavalmentajaksi sekä toimii myös Firstbeat Technologiesin palautumisen asiantuntijatehtävissä konsultina.

Toni on myös menettänyt sydämensä Voimanostolle näin vanhemmalla iällä 😃 , minkä johdosta saatatkin törmätä häneen salilla raudan kimpussa.

Riikka Väyrynen

yrittäjä

Riikka on ollut Voimalassa yrittäjänä marraskuusta 2020. Sitä ennen hän on tehnyt työuran muodin parissa esimiestehtävissä Pukumies Oy:ssä. Sen tarun loputtua hän mietti hetken, mille sitä alkaisi.

 Yrittäjyys on kiinnostanut Riikkaa aina, samoin ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi. Hän on opiskellut myös personal traineriksi Trainer4you:lla vuonna 2017 vaikka valmennustöitä ei ole tehnytkään kuin harrastuksena ystävilleen. Kun vuoden 2020 lopulla aukesi tilaisuus ryhtyä Voimalan yrittäjäksi miehensä Toni Väyrysen aisaparina, hän ei epäillyt hetkeäkään. Tulevaisuus näyttää kannattiko 😉

Kuntosalitreenamisen lisäksi viikottaisiin harrastuksiin  kuuluu uiminen sekä lukeminen. 

 

Jäsenyys 39,90€/kk

Päiväjäsenyys 29,90€/kk, sisälle klo 5-15 joka päivä

1 täyden kalenterikuukauden irtisanomisaika

Hei sinulle!

Tilaa Voimalan uutiskirje, niin pysyt mukana meidän kyydissä!

Saat tietoa tapahtumista, tarjouksista ja tulevista pienryhmävalmennuksista!