Voimala TEST SYSTEM tarjoaa Sinulle tarkat tiedot omasta suorituskyvystäsi. Räätälöimme lajisi mukaan testit sellaisiksi, että tiedostat oman tasosi, ja voit kehittää ominaisuuksia, jotka voivat olla kehittymisesi tiellä.
Tutustu valmennukseen
Paljonko pitäisi syödä treenipäivänä ja lepopäivänä? Tuleeko ruokailutottumusten muuttua oman kehittymisen myötä treenissä? Paljonko pitäisi juoda vettä?
Tutustu valmennukseen
Voimala Sport System tarjoaa tukea ja valmennusta urheilijoille, jotka haluavat kehittää suorituskykyään voiman, nopeuden, räjähtävyyden ja liikkuvuuden kautta.
Tutustu valmennukseen
Hyvin suunnitellut ja toteutetut työhyvinvointia lisäävät toimenpiteet voivat olla taloudellisesti hyvin kannattavia. Saatu hyöty on tutkimusten mukaan keskimäärin kuusinkertainen panostuksiin nähden. Yksi työhyvinvointiin sijoitettu euro tuo siis kuusi euroa takaisin
Tutustu valmennukseen
Yksilö- ja pienryhmävalmennukset. Valmennuskeskus Voimalan valmentaja innostaa, tukee, kannustaa ja opettaa sinua tekemään fiksuja ratkaisuja arjen valintatilanteissa sekä auttaa juurruttamaan juuri sinulle toimivimmat liikunta- ja ravitsemustottumukset luonnolliseksi osaksi elämäntapaasi.
Tutustu valmennukseen
HARJOITTELIT SINÄ MISSÄ TAHANSA, MILLOIN TAHANSA – HALUAMME PITÄÄ HUOLEN, ETTÄ HARJOITTELUSI STARTTAA TURVALLISESTI!
Tutustu valmennukseen