fbpx

TUTUSTU ILMAISEKSI
KEMPELEENTIE 5: MA JA KE 16-19
HIUKANPIHA 9: TI - TO 16-19

KESÄAJAN TUTUSTUMINEN 19.6.-25.7
Kempeleentie 5 : keskiviikkoisin klo 16-19
Hiukanpiha 9 : tiistaisin klo 16-19

Muina aikoina voit tulla tutustumaan kertakortilla 24/7. Jos liityt 4 viikon sisällä kuukausijäseneksi, hyvitämme kertakortin hinnan seuraavassa laskussa.

VALMENNUKSET

Olemme kehittäneet useita eri valmennuksia juuri sinua varten. Tutustu niihin klikkaamalla valmennuksen nimeä.

Yksilövalmennukset

Yksilövalmennukset. Valmentajan tärkein tehtävä on sinun auttaminen tavoitteiden toteuttamisessa. Valmennuskeskus Voimalan valmentaja innostaa, tukee, kannustaa ja opettaa sinua tekemään fiksuja ratkaisuja arjen valintatilanteissa, sekä auttaa juurruttamaan juuri sinulle toimivimmat liikunta- ja ravitsemustottumukset luonnolliseksi osaksi elämäntapaasi. Jokainen valmennus räätälöidään sinun toiveitasi ja tarpeitasi vastaavaksi. Sinun ei tarvitse olla Voimalan jäsen ottaaksesi Voimalan valmennuksen.

Tapaaminen ja ohjelmointi 139€/kk
2 tapaamista ja ohjelmointi 219€/kk
3 tapaamista ja ohjelmointi 289€/kk
4 tapaamista ja ohjelmointi 359€/kk
8 tapaamista ja ohjelmointi 699€/kk

AlkuVoima ; kolmen kuukauden määräaikainen paketti

  1. kk : 3 tapaamista
  2. kk : 2 tapaamista
  3. kk : 2 tapaamista
   Lisäksi saat kuukausittain päivittyvän yksilöllisen kuntosali-ohjelman, ravintoneuvontaa ja valmentajan tuen koko matkan ajaksi.

   Hinta 239€/kk

Yksilövalmennus voidaan räätälöidä myös Duo-valmennukseksi, silloin kun teitä on kaksi, saatte yksilövalmennushinnasta -20%.

Pienryhmä valmennukset

Pienryhmäharjoittelu yhdistää yksilövalmennuksen sekä ryhmäharjoittelun parhaat puolet. Intoa puhkuva vertaisryhmä sekä ammattitaitoinen valmentaja pitävät motivaation korkealla ja henkilökohtaiset liikunta- ja ravitsemusohjeet tekevät omaharjoittelusta mielekästä sekä tuloksellista. Meiltä löytyy kausittain valmiita pienryhmiä, mutta voimme myös tehdä räätälöidyn valmennuksen tilauksesta. Teidän ei tarvitse olla Voimalan jäseniä ottaaksenne Voimalan valmennuksen.

Hinta esimerkki 149€/ 6viikkoa, 6 tapaamista

Starttipaketti

Jos et tiedä miten päästä alkuun, nappaa itsellesi Voimalan Starttipaketti!

Starttipaketti on Sinulle, joka haluat heti alusta alkaen saada hyvän startin treenaamiseen.
Paketti sisältää Valmennuskeskus Voimalan asiantuntevan valmentajan kaksi yksilöityä treeniohjelmaa ja yhden tapaamisen valmentajan kanssa, jossa tekniikat liikkeille käydään läpi. Ohjelmat voivat olla esim. kuntosali + toiminnallinen tai 2x 1-jakoinen kuntosaliohjelma. Starttipaketti on vain Voimalan jäsenille.

Hinta 59,00 eur

SPORT SYSTEM tarjoaa urheilijalle off-seasonin ja on-seasonin -treenien ohjelmoinnin timanttisella laadulla.

Voimala Sport System tarjoaa tukea ja valmennusta urheilijoille, jotka haluavat kehittää suorituskykyään voiman, nopeuden, räjähtävyyden ja liikkuvuuden kautta. Valmennuksessa urheilijan lähtötasot testataan Voimalan Strength & Conditioning –tyylisillä testipattereilla – lajikohtaisesti ja tavoitteita tukevasti.

Testeissä tehdään enemmän kuin pelkkiä maksiminostoja; ennen perusvoimakautta (General Preparation Phase) testaamme puolieroja sekä pyrimme löytämään kropan heikkoja lenkkejä, joita vahvistamalla oheis- ja lajiharjoittelun tehot ja potentiaali saadaan parhaiten käyttöön. Ennen kilpailukauteen valmistavaa jaksoa (Spesific Preparation Phase) urheilijan räjähtävyys testataan valokennojen ja hyppyalustan avulla.

Jos haluat;

 • dominoida lajissasi
 • enemmän nopeutta
 • räjähtävyyttä
 • voimaa
 • kehonhallintaa ja liikkuvuutta
 • harjoittelua tukevaa ravitsemusta
 • laadukasta ohjelmointia salille ja energiantuoton kehittämiseen
 • parempaa suorituskykyä

Ravintovalmennus

Paljonko pitäisi syödä treenipäivänä ja lepopäivänä? Tuleeko ruokailutottumusten muuttua oman kehittymisen myötä treenissä? Paljonko pitäisi juoda vettä?

Ravintovalmennus on vähintäänkin suositeltavaa, olipa tavoitteena sitten suorituskyvyn lisääminen, painon hallinta tai lihasmassa kasvatus. Henkilökohtaisen ruokavalion kautta saadaan varmistettua mm. riittävä ja oikea-aikainen energiansaanti, oikeanlainen ruokailurytmi ja riittävä nesteen tankkaus

VOIMALA NUTRITION SYSTEM perustuu treenaajan omaan BMR :ään (Basic Metabolic Rate), tavoitteisiin ja arkiaktiivisuuteen. Räätälöity ruokavalio ja valmentajan jatkuva tuki mahdollistaa ateriakokonaisuuksien muokkaamisen siten, että energiansaanti on aina tilanteen tasalla ja syöt mahdollisuuksien mukaan sellaista ruokaa joka sinulle parhaiten maistuu.

NUTRITION SYSTEMIN päävalmentaja toimii POWER & PHYSIQUE-valmentaja Timo Aho. Mies on tehnyt tuloksekasta yhteistyötä mm. juoksijoiden, voimanostajien, triathlonistien ja vahvamiesten kanssa. Kehityksen seurantaa suoritetaan InBody-mittausten, asiakkaan omien tuntemusten ja kehityksen treenissä kautta.

Nutrition System pitää sisällään 2 moduulia

 • Urheillijat, kovaa ja tavoitteellisesti treenaavat
 • Elämäntapamuutosta hakevat ja painon kanssa kamppailevat

Urheilija, oletko tietoinen omista numeroistasi?

Tämä testipaketti testaa monipuolisesti räjähtävyyttä, nopeutta, ketteryyttä ja suunnanmuutosta. Test System #1 on erinomainen suorituskyvyn tasomittaus kaikille niille, jotka ovat kiinnostuneita ottamaan selvää omista nopeusominaisuuksistaan.

Sopii etenkin eri lajien urheilijoille ja joukkueille sekä tavoitteellisille kuntoilijoille ja eri lajien harrastajille. Testit voi hyvin tulla tekemään ja kisailemaan myös ”leikkimielisesti” esim. kaveri- tai työporukan kanssa.

Testien kautta voidaan hyvin arvioida ja tehdä johtopäätöksiä nopeuden lähtötasosta tai sen kehittymisestä. Mikäli haluat ja on tarvetta, niin testitulosten pohjalta voidaan suunnitella sinulle yksilöity treeniohjelma palvelemaan kehitystarpeitasi.

Voimala Test System tarjoaa Sinulle tarkat tiedot omasta suorituskyvystäsi

TESTIPAKETTI SISÄLTÄÄ:

Ohjattu alkulämmittely
Kuusi erilaista fyysisen suorituskyvyn testiä:

 • Staattinen hyppy (konsentrinen räjähtävä voima)
 • Kevennyshyppy (elastinen räjähtävä voima)
 • 3 tasajalkahyppyä eteenpäin (räjähtävä voima ja kimmoisuus)
 • 5 m juoksu (lähtönopeus ja pikavoima)
 • 7,5 m + 7,5 m juoksu (kiihdytys- ja suunnanmuutosnopeus)
 • 3 Cone Drill -juoksurata (ketteryys- ja suunnanmuutosnopeus)
 • Henkilökohtainen testitulosraportti itselle

 

Tarkemmat testikuvaukset löydät alempaa.

TESTIHINNASTO:

1 henkilö: 149 € / hlö
2 henkilöä: 119 € / hlö
3–5 henkilöä: 99 € / hlö
Isommille ryhmille ja joukkueille hinta lasketaan osallistujien määrän mukaan. Kysy tarjous!

* Testit voidaan suorittaa Valmennuskeskus Voimalassa tai erikseen sovitussa paikassa Oulun talousalueella (hinta + 10 € matkakorvaus).

MUUTA HUOMIOITAVAA:

 • Testeihin osallistutaan omalla vastuulla ja vain, jos on perusterve ja ei ole vaivoja liikunta- ja tukielimissä. Mikäli epäilet omaa terveydentilaasi, niin olethan ensin yhteydessä lääkäriin.
 • Testit tulisi tehdä aina mahdollisimman hyvin levänneenä.
 • Testiin sopiva vaatetus ovat väljät liikuntavaatteet (t-paita, shortsit), pitävät treenikengät ja juomapullo.
 • Vältä raskasta ateriaa 2–3 tuntia ennen testiä ja alkoholia 24 tuntia ennen testejä.
 • Testeihin on hyvä varata aikaa 1,5–2 tuntia.
 • Testeissä käytetään OptoJump -ohjelmistoa ja -mittauslaitteistoa.

TESTIKUVAUKSET:

Kaikkiin testeihin saat paikan päällä ennen suoritusta tarkemman opastuksen, mutta tässä lyhyesti lisätietoa, mitä testit pitää sisällään ja mitä niillä mitataan.

Staattinen hyppy ja kevennyshyppy:

Nämä kaksi hyppytestiä ovat maailman yleisimpiä suorituskyvyn testausliikkeitä. Molemmat paikallaan ylöspäin suuntautuvat hypyt testaavat alaraajojen kykyä tuottaa räjähtävää voimaa. Kevennyshypyn ja staattisen hypyn välistä suhdetta arvioimalla voidaan päätellä, kuinka hyvällä tasolla elastisuus on. Eli kuinka paljon korkeammalle päästään kevennyshypyllä verrattuna staattiseen hyppyyn.

 • Staattisessa mitataan puhtaasti konsentrista ponnistusvoimaa ja räjähtävää voimantuottokykyä, koska hyppy lähtee lyhyestä stopista n. 90˙ polvikulmasta.
 • Kevennyshypyssä mitataan konsentrisen ponnistusvoiman tuottokyvyn lisäksi hermolihasjärjestelmän kykyä hyödyntää elastisuutta ennen konsentrista voimantuottovaihdetta.

 

Molemmat hypyt suoritetaan kädet lantiolla, jotta niillä ei saa ”heijattua” hyppyyn lisäkorkeutta.

3 tasajalkahyppyä eteenpäin:

Testissä arvioidaan, kuinka pitkälle eteenpäin testattava voi hypätä paikoiltaan kolmella (3) tasajalkahypyllä. Kolmen hypyn aikana korostuu jalkojen räjähtävyys ja kimmoisuus, sekä lisäksi myös vartalon kehonhallinta ja rytmityskyky on isossa osassa, jotta hypyistä saadaan mahdollisimman jatkuvia ja eteenpäin vieviä.

Testillä mitataan eteenpäin suuntautuvaa räjähtävää voimaa ja kimmoisuutta.

5 m juoksu:

Testissä arvioidaan, kuinka nopeasti testattava juoksee 5 metrin matkan. Lyhyen matkan juoksutestissä korostuu etenkin muutaman ensimmäisen askeleen nopeusvoima ja frekvenssi juoksuun lähdettäessä.

Testillä mitataan juoksun lähtönopeutta ja pikavoimaa.

7,5 m + 7,5 m juoksu:

Testissä arvioidaan, kuinka nopeasti testattava etenee edestakaisin 7,5 + 7,5 metrin matkan. Testissä korostuu lähtönopeuden lisäksi kiihdytys- ja suunnanmuutosnopeus, koska 7,5 metrin jälkeen testattavan on pysäytettävä vauhti ja kiihdytettävä juoksuun heti uudestaan.

Testillä mitataan juoksun kiihdytys- ja suunnanmuutosnopeutta.

3 Cone Drill -rata:

Testissä arvioidaan, kuinka nopeasti testattava etenee kolmesta (3) tötsästä tehdyn lyhyen L-muotoisen ketteryysradan. Testissä korostuu lähtönopeuden lisäksi ketteryys- ja suunnanmuutoskyky, koska testin aikana tulee yhteensä viisi (5) erilaista suunnanmuutosta eri suuntiin. Myös kehonhallinta on isossa roolissa, jotta radan voi suorittaa mahdollisimman nopeasti ilman, että horjuu nopeasti toistuvissa suunnanmuutoksissa.

Testillä mitataan ketteryys- ja suunnanmuutosnopeutta.

Valmennuskonsultaatio ei sido sinua vielä mihinkään, vaan antaa sinulle mahdollisuuden
kartoittaa toiveet ja tavoitteet yhdessä valmentajan kanssa.

Sinun ei tarvitse olla Voimalan kuntosalin jäsen valitaksesi Voimalan valmentajan.

Hei sinulle!

Tilaa Voimalan uutiskirje, niin pysyt mukana meidän kyydissä!

Saat tietoa tapahtumista, tarjouksista ja tulevista pienryhmävalmennuksista!