fbpx

TUTUSTU ILMAISEKSI
KEMPELEENTIE 5: MA JA KE 16-19
HIUKANPIHA 9: TI - TO 16-19

Muina aikoina voit tulla tutustumaan kertakortilla 24/7. Jos liityt 4 viikon sisällä kuukausijäseneksi, hyvitämme kertakortin hinnan seuraavassa laskussa.

Valmennuskonsultaatio ei sido sinua vielä mihinkään, vaan antaa sinulle mahdollisuuden
kartoittaa toiveet ja tavoitteet yhdessä valmentajan kanssa.

Sinun ei tarvitse olla Voimalan kuntosalin jäsen valitaksesi Voimalan valmentajan.


Toni Väyrynen

Toni on toinen Valmennuskeskus Voimalan yrittäjistä. Hän on Trainer4Youlta valmistunut EHFA lisensoitu Personal Trainer, voimaharjoittelu- ja ravintovalmentaja, sekä kouluttaja ja luennoitsija.

Toni on erikoistunut stressinhallintaan- ja palautumiseen. Miehen intohimo on auttaa jengiä hoksaamaan, miten jokainen voi itse vaikuttaa omaan hyvinvointiin ja mielentaitoihin oppimalla stressinhallinnan ja palautumiseen liittyviä taitoja. Miten ja mihin stressi vaikuttaa meidän jokaisen elämässä ja mitä hyvä palautuminen on? Sillä, miten työn ja vapaa-ajan stressaavista tilanteista palautuu, on suuri merkitys jaksamiselle ja hyvinvoinnille.

Valmennuksissa kuntosali- ja voimaharjoittelun lisäksi, Toni antaa tieteellisesti tutkittuja ja kokemuksellisesti testattuja keinoja stressinhallintaan ja palautumiseen. Stressinhallintamenetelmä on lähtöisin vaativista työelämän tarpeista poliisin Karhu-ryhmästä. Menetelmä sopii käytettäväksi sekä työelämässä että yksityishenkilöillä. Valmennuksissa hyödynnetään toiminnallisia ja osallistavia menetelmiä, joissa jokainen pääsee pohtimaan omaa tilannettaan, tavoitteitaan ja löytämään ratkaisuja oman hyvinvoinnin parantamiseksi.

Toni käy valmentamassa, kouluttamassa ja luennoimassa eri organisaatioissa ja yhteisöissä, livenä paikan päällä tai livenä etänä.

Toni on myös menettänyt sydämensä Voimanostolle näin vanhemmalla iällä, minkä johdosta saatatkin törmätä häneen salilla raudan kimpussa.

Timo Aho

Timo on Trainer4You:lta valmistunut Personal Trainer sekä EHFA lisensoitu hyvinvointi- ja kuntosalivalmentaja.

Aiemmassa elämässä työura/koulutus oli kirvesmiehenä. Päätös siirtyäkin liikunta-alalle tapahtui Timolla heti armeijan jälkeen. Valinta ei ketään yllättänyt kun miehen kilpaurheilutausta pikamatkoilta ulottuu niin kauas kuin muisti vain riittää. Jatkuva kouluttautuminen, itseopiskelu ja itsensä kehittäminen on Timolle tärkeää, jotta oma panostaminen ja tietotaito on parhaimmalla mahdollisella tasolla sekä valmennettavien saatavilla.

Persoonana sekä valmentajana nuorimies kertoo olevansa energinen, helposti lähestyttävä ja vaativa. Valmentajan roolin lisäksi Timo katsoo tärkeäksi olla valmennettavalle myös tukena ja opettajana mentäessä kohti omia tavoitteita.

Vahvuutena Timolla on maximaalisen suorituskyvyn kehittäminen, lihasmassan lisääminen voimaharjoittelun merkeissä sekä kehonmuokkausta ja voimailua tukevan ravitsemuksen suunnitelu. Joista testamenttina valmennuksesta on löytynyt SM-tason urheilijoita mm. Vahva mies-lajeista ja tanssijoita.

Harjoittelusta Timolle oli sanottavan tämän verran -”Voisin jopa väittää että kun työn tulokset alkavat näkyä, onnistumisen tunteeseen ja harrastukseen addiktoituu joka johtaa progressioon ja terveisiin elämäntapoihin”

Mari Parkkari

Mari on juoksu- ja hyvinvointivalmentaja, jonka työtä on tehdä ihmisistä kestävämpiä ja vahvempia. Mari valmentaa kestävyysliikkujia, erityisesti juoksijoita, aloittelijasta tavoitteelliseen kuntoilijaan. Marin erityisosaamista on juoksua tukeva voimaharjoittelu. Kestävyysliikkujien lisäksi Mari auttaa salinoviiseja aloittamaan kuntosaliharjoittelun.  Marin valmennuksessa on myös vähän edistyneempiä treenaajia tavoitteenaan saada lisää voimaa.

Marista on kiehtovaa nähdä, kuinka sopeutumiskykyinen ihmiskeho on ja mihin kaikkeen ihminen pystyy progressiivisen harjoittelun myötä. Tämän valmentajan mielestä onkin hienoa kerta toisensa jälkeen nähdä, kuinka valmennettava huomaa oman kehityksensä ja innostuu unelmoimaan, mitä muuta pystyisi tekemään.

Mari on sertifioitu personal trainer (Trainer4You). Lisäksi hän on käynyt useita koulutuksia muun muassa voimaharjoittelusta, kivun kanssa harjoittelusta, urheiluravitsemuksesta ja ultrajuoksusta. Marin oma laji on polkujuoksu, missä hän metsästää kokemuksia ja luontoelämyksiä. Polkujen lisäksi hän viihtyy salilla ja suksilla.

Lisää Marista voit lukea hänen omilta korisivuiltaan: www.mariparkkari.fi

Johannes Luoma-aho

Johannes on fysioterapeutti, urheiluhieroja, painonnosto- ja voimavalmentaja. Motto työskentelyssä on ”ei anneta kivun estää harjoittelua”.

Johannes panostaa työskentelytavassaan hyvään haastatteluun ja tutkimiseen, joiden perusteella valitaan asiakkaan voimavaroihin sopivia vaihtoehtoja. Lisäksi työssä sovelletaan käytännön osaamista yhdistettynä tuoreimpaan tutkimustietoon.

Kiinnostuksen kohteena hänellä on erilaiset tuki- ja liikuntaelinvaivat ja niiden kuntoutus. Erityisesti alaraajavaivat ovat lähellä sydäntä.

Johannes työskentelee myös Oulun Pyrinnössä painonnostovalmentajana. Aiemmin toiminut myös Oulun Pyrinnön nuorten yleisurheilijoiden fysiikkaharjoittelussa valmentajana, sekä juniorijalkapallossa Hercules YJ joukkueiden (C- ja B-juniorit) fysioterapeuttina.

Koulutukset:

-Modern Movement koulutukset, Kivun neurologia – verkkokurssi
-Integraalinen fysioterapia – Olkapää
-Modern Movement Koulutukset, Hermoston fundamentit
-Trainer4you, Kuntosaliharjoittelun ohjelmoinnin asiantuntija – verkkokurssi
-Suorituskykyvalmentaja
-Suomen fysioterapeutit, Epäspesifi selkäkipu – missä mennään?
-Suorituskykyvalmentaja, Voimaharjoittelun suunnittelu & ohjelmointi -verkkokurssi
-Omakuntoutus.fi, Tendinopatioiden taustat ja hoito -verkkokoulutus
-Suorituskykyvalmentaja, Voimaharjoittelu kuntoutuksen työvälineenä
-Suorituskykyvalmentaja, Tavoitteellinen voimaharjoittelu
-Painonnoston ohjaajakoulutus 1
-Integraalinen fysioterapia, Alaselkä
-Tutoris erikoiskuntoutus, Alaraajan kliininen tutkiminen ja konservatiivinen hoito
-Fysiostore, Fascia käsittely -kurssi

Lisää Johannesksesta voit lukea hänen omilta kotisivuiltaan www.fysiojohannes.fi

Johannes
Juho Kuusisaari

Juho on voimanostovalmentaja, fysiikkavalmentaja, osteopaatti ja itse tavoitteellinen elämäntapaurheilija.

Valmentajana Juho on erikoistunut maksimivoima- ja lihasmassaharjoitteluun sekä nopeus- ja teholajien urheilijoiden fysiikkavalmennukseen. Tällä hetkellä Juho työskentelee isosti mm. Suomen kärkipään voimanostajien ja penkkipunnertajien kanssa aivan EM/MM-tasolla saakka.

Erikoisosaaminen voimaharjoittelussa kohdistuu erityisesti yksilölliseen ja tuloksia tuottavaan harjoittelun ohjelmointiin sekä sen seurantaan.

Suorituskyvyn kehittämisen lisäksi Juho on myös kiinnostunut kipujen ja loukkaantumisten kanssa harjoittelusta osteopaatin pohjakoulutustaan hyödyntäen. Hän ajattelee, että kuntoutus ja suorituskyky muodostavat yhdessä luonnollisen valmennuksellisen jatkumon. Juho työskentelee aktiivisesti loukkaantuneiden treenaajien ja urheilijoiden kanssa mahdollistaen kehittävän harjoittelun esteistä huolimatta.

Juhon valmennusfilosofia rakentuu hyvin vahvasti ”biopsykososiaalisen viitekehyksen” ympärille, jolloin tavoitteellinenkin harjoittelu suhteutetaan ihmisen kokonaiselämäntilanteen mukaan. Nämä samat työtä ohjaavat raamit toimivat todistetusti aina aloittelijasta aivan EM- ja MM-kisalavoille asti.

Juho on kyltymätön tiedonnälkäinen opiskelija ja kouluttaa myös itse valmennus- ja kuntoutusalan ammattilaisia ympäri Suomea. Sen lisäksi hän toimii Suomen Voimanostoliiton koulutuspäällikkönä (2022-).

Lisää Juhosta voit lukea hänen omilta kotisivuiltaan: https://www.kuusisaariperformance.fi/

Hanna-Leena Kauppinen

Hanna-Leena on liikunta-hyvinvointialan moniosaaja ja hän on taustaltaan myös hoitoalan ammattilainen.
Hän on täydentänyt liikunta- ja hyvinvointialan osaamistaan koulutuksilla säännöllisesti ja on erityisen kiinnostunut liikunnasta terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen näkökulmasta.
Hän on tanssin, ilmajoogan, kehonhuollon sekä rentoutuksen ja palautumisen asiantuntija, kuntosalivalmentaja sekä Trainer4you- personal trainer.

Valmentajana Hanna-Leena on helposti lähestyttävä, maanläheinen, innostava, rempseä ja aina asiakkaansa tarpeista kiinnostunut. Hän haluaa tarjota onnistumisia ja iloa treenamiseen, sopivia haasteita unohtamatta.
Useiden lisäkoulutusten ja ohjaustuntien tuoma kokemus ja tietotaito tuo vapautta lajien yhdistelyyn ja mahdollistaa juuri sinulle sopivien liikkumismuotojen löytymisen kuntosalilta tai sen ulkopuolelta.
Vain mielikuvitus on rajana ja mielikuvitusta ei tältä valmentajalta puutu.

Hanna-Leenan erityinen intohimo on saada kaikenikäiset naiset innostumaan liikkumisen pariin ilman arvoasetelmia ja kilpailua, nauttimaan virkeästä olosta.
Lähellä sydäntä on myös ratsastajien oheisharjoittelu.

Jos kaipaat valmentajaa, jolle juuri Sinä olet se tärkein asiakas, elämäntapamuutos pyörii mielen päällä vailla toteutusta tai haluat arkeen lisää virtaa ja ryhtiä on Hanna-Leena juuri oikea valmentaja Sinulle.
Hanna-Leenan mottona toimii: ”Ole varovainen mitä toivot, koska sä voit saada sen”
Annika Kyröläinen

Annika on intohimoinen liikunta-alan ammattilainen, kilpaurheilija ja tyypin 1 diabeetikko. Koulutukseltaan hän on lisensoitu personal trainer ja psyykkinen valmentaja.

Valmentajana Annika on energinen ja kannustava, mutta osaltaan myös vaativa. Hän on huumorintajuinen, suorapuheinen ja kilpailuhenkinen persoona, joka elää valmennettaviensa onnistumisissa täysillä mukana. Annikan asiakaskuntaan kuuluu eri tasoisia treenaajia ihan vasta-aloittaneista lähtien. Erityisesti hänen valmennukseensa on hakeutunut diabeetikoita, jotka kaipaavat valmentajaltaan sairauden haasteita tuntevaa otetta!

Annikalle on aidosti tärkeää, että asiakas voi kokonaisvaltaisesti hyvin, etenee kohti tavoitteitaan ja kehittyy. Valmennus on aina oppimisprosessi, jossa avoin ja rehellinen vuorovaikutus on avainasemassa. Valmentajana Annika pyrkii aina perustelemaan, miksi mitäkin asioita tehdään. Lisäksi, jotta hän voisi tarjota asiakkailleen parasta mahdollista palvelua muuttuvassa maailmassa, hän sitoutuu kehittämään itseään ja omaa osaamistaan jatkuvasti esimerkiksi kouluttautumalla lisää ja perehtymällä uusimpiin tutkimuksiin. Kaikki Annikan valmennukset perustuvat tutkittuun tietoon.

”Valmentajana tarjoan sinulle avaimet onnistumiseen ja olen apunasi matkalla kohti tavoittaitasi. Tulokset ovat kuitenkin aina sinun oman, kovan työsi käsialaa!”

Lisää Annikasta voit lukea hänen omilta kotisivuiltaan:
https://www.annikajennam.fi/

  

Päivi Penttilä

Lempeästi Vahva – Äitiysliikuntaa Lempeydellä

Päivi on äitiysliikuntavalmentaja ja kahden teini-ikäisen pojan äiti. Äitiysliikuntavalmennusta täydentävinä koulutuksina Päivillä on äitien psyykkisen valmennuksen-, äitien voimavalmennuksen-, matto – ja äitiyspilateksen ja äiti-vauvaryhmäohjaajan koulutukset. Lisäksi hän on senior personal trainer.

Liikunnalla on suuri merkitys Päiville mm. itseään haastavien crossfit-treenien ja lempeiden koiralenkkien muodossa. Lisäksi hiihto, laskettelu, pyöräily ja pilates kuuluvat harrastuksiin. Arjen haastaessa aikatauluineen korostuu kokonaisvaltainen fyysinen ja psyykkinen tasapaino, jonka Päivi huomioi myös valmennuksessaan. Joskus vähemmän on enemmän….

Päivillä on noin 16 vuoden työkokemus IT-alalla. Kiinnostus liikuntaan ja hyvinvointiin liittyviin asioihin johti alanvaihtoon. Lisäksi omakohtainen kokemus raskauden ja synnytyksen jälkeisistä psyykkisistä ja fyysistä haasteista ja tieto, kuinka omalla toiminnalla voi vaikuttaa näihin haasteisiin, innostivat kouluttautumaan äitiysliikunnan ammattilaiseksi.

Valmentajana Päivi on helposti lähestyttävä, rauhallinen, läsnäoleva ja asiakaslähtöinen. Ohjaustilanteissa korostuvat selkeys ja mielikuvat, joita hyödyntämällä jokainen löytää juuri ne oikeat lihakset.

Olitpa sitten raskaana, vasta synnyttänyt tai synnytyksestäsi on jo vuosia aikaa, Päivi auttaa sinua kartoittamaan tilanteesi ja ohjaamaan sinua turvallisesti ja nousujohteisesti tavoitteissasi.
Kimi Mäkelä

Kimi on jatkuvalle kehitykselle omistautunut terveys-, liikunta- sekä kuntoutusalan ammattilainen, luennoitsija ja urheilija. Koulutukseltaan hän on fysioterapeutti ja IntensivePT:ltä valmistunut lisensoitu personal trainer.
Kimin erikoisosaaminen valmentajana painottuu kuntosalilla vahvasti fysiikka- ja voimailulajeihin. Näiden lisäksi fysioterapeutin osaaminen korostuu tuki- ja liikuntaelimen erilaisten vaivojen kuntoutuksessa sekä kipujen kanssa harjoittelussa.

Valmentajana Kimi on intohimoinen, täsmällinen ja mentorin roolin omaava. Hänen valmennukseen ei tulla ainoastaan saavuttamaan tavoitteita, siinä myös opitaan. Kimin lähestymistapa on empaattinen, välittävä ja vankalla ammattitaidolla varustettu. Mies osaa myös olla vaativa sekä siimaa antava sopivassa suhteessa. Valmennukseen pääset mukaan olit sitten aloittelija tai kokeneempi liikkuja.

Hänen päätavoite valmennuksessa on valmennettavan terveyden edistäminen, ottaen hänet huomioon biopsykososiaalisena kokonaisuutena. Oli sitten kyseessä lihaksen kasvatus tai kipujen aktiivinen kuntoutus, kohteena on aina ihminen, ei pelkkä lihas tai vaiva. Valmennussuhde ja sen kehittäminen avoimen vuorovaikutuksen ja aitouden kautta on näin myös Kimin valmennusfilosofian pääprioriteetteja.

Kimi uskoo ikuiseen oppimiseen ja hänen palava halu oppia jatkuvasti lisää takaa sen, että valmennuksessa jaettu tietotaito sekä salilla käytetyt metodit ovat aina ajan tasalla ja uusimpaan tutkimusnäyttöön perustuvia. Erityisen paljon häntä kiinnostaa maksimivoiman ja lihasmassan lisäämiseen perehtyvät aiheet. Näiden lisäksi kivun hoidolla ja sen neurofysiologialla on oma paikkansa suoskkiaiheiden joukossa.

Elina Kytilä

Elina on Trainer4youlta valmistunut Personal Trainer, ravintovalmentaja sekä Valviran rekisteröimä koulutettu hieroja, painottuen tuki-ja liikuntaelin vaivoihin, sekä urheiluhierontaan. Elina on tavoitteellinen voimaharjoittelija ja hänen intohimona on niin suorituskyvyn kuin lihasmassan kehittäminen. 
 
Valmentajana Elina haluaa auttaa ihmisiä kehittymään voimaharjoittelun parissa kohti omia tavoitteita. Oli tavoitteesi sitten saada lisää kiloja kyykkyyn, kasvattaa lihasmassaa tai parantaa voimatasojasi arjessa paremmin jaksamiseen, on jokainen tavoite yhtä tärkeä. 
 
Valmennuksen ohjenuorana on ihminen yksilönä ja pyrkimys löytää jokaiselle toimiva resepti kehittymiseen ja tavoitteita kohti etenemiseen yksilölliset tarpeet ja elämäntilanne huomioiden. Elinan valmennukseen olet tervetullut olit sitten vasta voimaharjoittelun alkutaipaleella tai jo enemmän harjoituskokemusta omaava. Myös painonpudotus ja elämäntapamuutosvalmennukset kuuluvat Elinan valmennusosaamiseen.
 
Valmentajana Elina on ratkaisukeskeinen, kannustava ja positiivinen. Treenataan tosissaan, mutta liian vakavaa ei tarvitse olla! Otetaan maksimaalinen hyöty irti siitä ajasta kun salilla ollaan, harjoittelemalla niin että se vie kohti juuri sinun tavoitettasi!
 
Lisää Elinasta voi lukea omilta nettisivuiltani www.sportea.fi
 

Hei sinulle!

Tilaa Voimalan uutiskirje, niin pysyt mukana meidän kyydissä!

Saat tietoa tapahtumista, tarjouksista ja tulevista pienryhmävalmennuksista!