TUTUSTU ILMAISEKSI MA-KE 16-19

Toni Väyrynen

Toni on toinen Valmennuskeskus Voimalan yrittäjistä. Hän on Trainer4Youlta valmistunut EHFA lisensoitu Personal Trainer, voimaharjoittelu- ja ravintovalmentaja, sekä kouluttaja ja luennoitsija.

Toni on erikoistunut stressinhallintaan- ja palautumiseen. Miehen intohimo on auttaa jengiä hoksaamaan, miten jokainen voi itse vaikuttaa omaan hyvinvointiin ja mielentaitoihin oppimalla stressinhallinnan ja palautumiseen liittyviä taitoja. Miten ja mihin stressi vaikuttaa meidän jokaisen elämässä ja mitä hyvä palautuminen on? Sillä, miten työn ja vapaa-ajan stressaavista tilanteista palautuu, on suuri merkitys jaksamiselle ja hyvinvoinnille.

Valmennuksissa kuntosali- ja voimaharjoittelun lisäksi, Toni antaa tieteellisesti tutkittuja ja kokemuksellisesti testattuja keinoja stressinhallintaan ja palautumiseen. Stressinhallintamenetelmä on lähtöisin vaativista työelämän tarpeista poliisin Karhu-ryhmästä. Menetelmä sopii käytettäväksi sekä työelämässä että yksityishenkilöillä. Valmennuksissa hyödynnetään toiminnallisia ja osallistavia menetelmiä, joissa jokainen pääsee pohtimaan omaa tilannettaan, tavoitteitaan ja löytämään ratkaisuja oman hyvinvoinnin parantamiseksi.

Toni käy valmentamassa, kouluttamassa ja luennoimassa eri organisaatioissa ja yhteisöissä, livenä paikan päällä tai livenä etänä.

Toni on myös menettänyt sydämensä Voimanostolle näin vanhemmalla iällä, minkä johdosta saatatkin törmätä häneen salilla raudan kimpussa.

Vesku Vehkaperä

Vesku on fysiikkavalmentaja ja urheiluhieroja, joka on toiminut urheilun ja liikunnan parissa aina vuodesta 2012 asti. Valmennusyrittäjäksi hän on hypännyt alkuvuodesta 2016.

Hänen monipuolinen kokemus ja tietotaito, yhdistettynä omaan laji- ja harjoittelutaustaan, mahdollistaa Veskun antamaan sinulle oikeat työkalut ja toteuttamaan toimivan, tavoitteitasi tukevan valmennuskokonaisuuden, olipa lajisi tai päämääräsi melkein mikä tahansa.

Vahvuudet Veskulla on voiman, nopeuden ja toiminnallisen suorituskyvyn kehittämisessä sekä erityisesti palloilulajeja tukevassa fysiikkaharjoittelussa, joissa keskitytään lisäksi paljon myös vammoja ennaltaehkäisevään ja kehon moniulotteiseen 3D-harjoitteluun.

Veskun nykyinen asiakaskunta koostuukin pääasiassa tavoitteellisista kuntoilijoista ja eri lajien urheilijoista sekä joukkueista. 

Valmennusfilosofian perusta Veskulla rakentuu perinteisistä ja toimiviksi todetuista harjoitusmenetelmistä, mihin mukaan otetaan lisämausteita lähtötilanteen ja tavoitteen mukaan. 

Yhden asian hän nostaa aina kaiken edelle ja se on: ”Laatu korvaa määrän!”

Lisää Veskusta voit lukea hänen omilta kotisivuiltaan: www.kuntokoutsi.fi

Mari Parkkari

Mari on Trainer4You personal trainer ja elämäntapaliikkuja. Hän rakastaa liikuttaa itseään, oli kyseessä sitten salitreeni, hyötyliikunta tai fiilistelykävely metsässä koirien kanssa. Rakkain laji hänelle on polkujuoksu, sillä siinä yhdistyvät juoksu ja luonnossa oleminen.

Marin erityisosaamista on kestävyysharjoittelu, erityisesti juoksu, sekä kestävyys- ja voimaharjoittelun yhdistäminen. Juoksijana Mari on itse huomannut, kuinka järkevä voimaharjoittelu parantaa juoksun taloudellisuutta ja vähentää virheasennoista johtuvia rasitusvammoja.

Lisäksi Marin valmennuksissa etsitään liikunnan iloa ja opetellaan hyvinvointia edistäviä elämäntapoja. Valmentajana Mari on lempeä ja kannustava. Hän haluaa, että elämäntapamuutokset tapahtuvat asiakkaalle itselleen, ei valmentajalle, joten jokaisen asiakkaan kanssa etsitään hänen elämäänsä sopivia keinoja voida paremmin. Hyvinvointi tarkoittaakin Marille liikkumisen ja itselle sopivan ruokavalion lisäksi sujuvaa arkea, hyvin nukuttuja öitä ja erityisesti sitä, että ihmisellä on hyvä olla omassa kehossa ja mielessä. Näitä asioita opetellaan valmennuksessa yhdessä asiakkaan kanssa. Pienin askelin kohti parempaa oloa!

Lisää Marista voit lukea hänen omilta korisivuiltaan: www.mariparkkari.fi

Timo Aho

Timo on Trainer4You:lta valmistunut Personal Trainer sekä EHFA lisensoitu hyvinvointi- ja kuntosalivalmentaja.

Aiemmassa elämässä työura/koulutus oli kirvesmiehenä. Päätös siirtyäkin liikunta-alalle tapahtui Timolla heti armeijan jälkeen. Valinta ei ketään yllättänyt kun miehen kilpaurheilutausta pikamatkoilta ulottuu niin kauas kuin muisti vain riittää. Jatkuva kouluttautuminen, itseopiskelu ja itsensä kehittäminen on Timolle tärkeää, jotta oma panostaminen ja tietotaito on parhaimmalla mahdollisella tasolla sekä valmennettavien saatavilla.

Persoonana sekä valmentajana nuorimies kertoo olevansa energinen, helposti lähestyttävä ja vaativa. Valmentajan roolin lisäksi Timo katsoo tärkeäksi olla valmennettavalle myös tukena ja opettajana mentäessä kohti omia tavoitteita.

Vahvuutena Timolla on maximaalisen suorituskyvyn kehittäminen, lihasmassan lisääminen voimaharjoittelun merkeissä sekä kehonmuokkausta ja voimailua tukevan ravitsemuksen suunnitelu. Joista testamenttina valmennuksesta on löytynyt SM-tason urheilijoita mm. Vahva mies-lajeista ja tanssijoita.

Harjoittelusta Timolle oli sanottavan tämän verran -”Voisin jopa väittää että kun työn tulokset alkavat näkyä, onnistumisen tunteeseen ja harrastukseen addiktoituu joka johtaa progressioon ja terveisiin elämäntapoihin”

Maiju Haapakangas

Miksi sinun kannattaa valita Maiju? Tässä on sinulle sopiva valmentaja, jos haluat kehittää voimatasojasi ja suorituskykyäsi lajissasi tai arjessasi ja haluat avuksesi valmentajan, joka saa sinut uskomaan itseesi ja kannustaa sinut saavutuksiin, joista olet vain unelmoinut. Kun sinulla on kulmauksessasi tämä lämmin ja kannustava ilopilleri, voit olla varma, ettet jää tavoitteinesi yksin, vaan valmentaja on tukenasi varsinkin silloin, kun oma uskosi horjuu.


Maiju on oppinut palautumisen tärkeyden kantapään kautta, ja hän ottaakin valmennuksessaan aina huomioon sinun yksilöllisen tilanteesi, koska jos et palaudu, et myöskään kehity. Parhaat tulokset saakin se, joka treenaa fiksusti, ei suinkaan se, joka treenaa eniten.


Maiju on fysiikkavalmentaja, personal trainer (Trainer4You / EHFA) ja ravintovalmentaja (Precision Nutrition), jonka vahvuudet ovat voiman, suorituskyvyn ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kehittämisessä. Eri lajeista lähimpänä hänen sydäntään on tennis, jota hän on pelannut 9-vuotiaasta asti välillä enemmän ja välillä vähemmän tavoitteellisesti.
”Toisiin vertailu on ajanhukkaa – keskittymällä omaan kehitykseesi pääset pidemmälle.”

Maiju will happily coach you in English!

Taneli Ollila

Taneli on painonnostonvalmentaja, fysiikkavalmentaja, huippu-urheilija sekä painonnoston nuorten ja yleisen sarjan Suomen mestari.

Taneli on nuoresta iästään huolimatta paljon saavuttanut urheilun monitaitaja. Yli 10 vuoden jalkapalloharrastus vaihtui vuonna 2018 painonnostoon. Lajin vaihto kannatti, sillä 10 kuukauden harjoittelun jälkeen Taneli voitti alle 20- ja 23 vuotiaiden Suomen mestaruudet. Kun harjoittelua oli takana 15 kuukautta, voitti hän myös yleisen sarjan Suomen mestaruuden.

Tanelilla on valmennuksessa yksilöitä, pienryhmiä ja joukkueita painonnostossa, voimaharjoittelussa ja useissa urheilulajeissa. Hänen asenne urheiluun ja liikuntaan näkyy siinä, miten hän valmentaa. Hän on intohimoinen ja innostava. 

Lisää Tanelista voit lukea hänen omilta kotisivuiltaan: www.taneliollila.fi

Juho Kuusisaari

Juho on voimavalmentaja, urheiluosteopaatti ja myös itse hyvin tavoitteellinen elämäntapaurheilija.

Valmentajana Juho on erikoistunut maksimivoima- ja lihasmassaharjoitteluun sekä nopeus- ja teholajien urheilijoiden fysiikkavalmennukseen.

Suorituskyvyn kehittämisen lisäksi Juho on myös kiinnostunut kipujen ja loukkaantumisten kanssa harjoittelusta. Mies ajattelee, että kuntoutus ja suorituskyky muodostavat yhdessä luonnollisen valmennuksellisen jatkumon. Juho työskentelee aktiivisesti loukkaantuneiden treenaajien ja urheilijoiden kanssa.

Juhon valmennusfilosofia rakentuu hyvin vahvasti ”biopsykososiaalisen viitekehyksen” ympärille, jolloin tavoitteellinenkin harjoittelu suhteutetaan ihmisen kokonaiselämäntilanteen mukaan.

Juho on kyltymätön tiedonnälkäinen opiskelija ja kouluttaa myös itse valmennus- ja kuntoutusalan ammattilaisia esimerkiksi Suorituskykyvalmentaja-organisaation alla.

Lisää Juhosta voit lukea hänen omilta kotisivuiltaan: www.juhokuusisaari.fi