fbpx

TUTUSTU ILMAISEKSI
KEMPELEENTIE 5: MA-KE 16-19
HIUKANPIHA 9: TI-TO 16-19

Toni Väyrynen

Toni on toinen Valmennuskeskus Voimalan yrittäjistä. Hän on Trainer4Youlta valmistunut EHFA lisensoitu Personal Trainer, voimaharjoittelu- ja ravintovalmentaja, sekä kouluttaja ja luennoitsija.

Toni on erikoistunut stressinhallintaan- ja palautumiseen. Miehen intohimo on auttaa jengiä hoksaamaan, miten jokainen voi itse vaikuttaa omaan hyvinvointiin ja mielentaitoihin oppimalla stressinhallinnan ja palautumiseen liittyviä taitoja. Miten ja mihin stressi vaikuttaa meidän jokaisen elämässä ja mitä hyvä palautuminen on? Sillä, miten työn ja vapaa-ajan stressaavista tilanteista palautuu, on suuri merkitys jaksamiselle ja hyvinvoinnille.

Valmennuksissa kuntosali- ja voimaharjoittelun lisäksi, Toni antaa tieteellisesti tutkittuja ja kokemuksellisesti testattuja keinoja stressinhallintaan ja palautumiseen. Stressinhallintamenetelmä on lähtöisin vaativista työelämän tarpeista poliisin Karhu-ryhmästä. Menetelmä sopii käytettäväksi sekä työelämässä että yksityishenkilöillä. Valmennuksissa hyödynnetään toiminnallisia ja osallistavia menetelmiä, joissa jokainen pääsee pohtimaan omaa tilannettaan, tavoitteitaan ja löytämään ratkaisuja oman hyvinvoinnin parantamiseksi.

Toni käy valmentamassa, kouluttamassa ja luennoimassa eri organisaatioissa ja yhteisöissä, livenä paikan päällä tai livenä etänä.

Toni on myös menettänyt sydämensä Voimanostolle näin vanhemmalla iällä, minkä johdosta saatatkin törmätä häneen salilla raudan kimpussa.

Timo Aho

Timo on Trainer4You:lta valmistunut Personal Trainer sekä EHFA lisensoitu hyvinvointi- ja kuntosalivalmentaja.

Aiemmassa elämässä työura/koulutus oli kirvesmiehenä. Päätös siirtyäkin liikunta-alalle tapahtui Timolla heti armeijan jälkeen. Valinta ei ketään yllättänyt kun miehen kilpaurheilutausta pikamatkoilta ulottuu niin kauas kuin muisti vain riittää. Jatkuva kouluttautuminen, itseopiskelu ja itsensä kehittäminen on Timolle tärkeää, jotta oma panostaminen ja tietotaito on parhaimmalla mahdollisella tasolla sekä valmennettavien saatavilla.

Persoonana sekä valmentajana nuorimies kertoo olevansa energinen, helposti lähestyttävä ja vaativa. Valmentajan roolin lisäksi Timo katsoo tärkeäksi olla valmennettavalle myös tukena ja opettajana mentäessä kohti omia tavoitteita.

Vahvuutena Timolla on maximaalisen suorituskyvyn kehittäminen, lihasmassan lisääminen voimaharjoittelun merkeissä sekä kehonmuokkausta ja voimailua tukevan ravitsemuksen suunnitelu. Joista testamenttina valmennuksesta on löytynyt SM-tason urheilijoita mm. Vahva mies-lajeista ja tanssijoita.

Harjoittelusta Timolle oli sanottavan tämän verran -”Voisin jopa väittää että kun työn tulokset alkavat näkyä, onnistumisen tunteeseen ja harrastukseen addiktoituu joka johtaa progressioon ja terveisiin elämäntapoihin”

Mari Parkkari

Mari on Trainer4You personal trainer ja elämäntapaliikkuja. Hän rakastaa liikuttaa itseään, oli kyseessä sitten salitreeni, hyötyliikunta tai fiilistelykävely metsässä koirien kanssa. Rakkain laji hänelle on polkujuoksu, sillä siinä yhdistyvät juoksu ja luonnossa oleminen.

Marin erityisosaamista on kestävyysharjoittelu, erityisesti juoksu, sekä kestävyys- ja voimaharjoittelun yhdistäminen. Juoksijana Mari on itse huomannut, kuinka järkevä voimaharjoittelu parantaa juoksun taloudellisuutta ja vähentää virheasennoista johtuvia rasitusvammoja.

Lisäksi Marin valmennuksissa etsitään liikunnan iloa ja opetellaan hyvinvointia edistäviä elämäntapoja. Valmentajana Mari on lempeä ja kannustava. Hän haluaa, että elämäntapamuutokset tapahtuvat asiakkaalle itselleen, ei valmentajalle, joten jokaisen asiakkaan kanssa etsitään hänen elämäänsä sopivia keinoja voida paremmin. Hyvinvointi tarkoittaakin Marille liikkumisen ja itselle sopivan ruokavalion lisäksi sujuvaa arkea, hyvin nukuttuja öitä ja erityisesti sitä, että ihmisellä on hyvä olla omassa kehossa ja mielessä. Näitä asioita opetellaan valmennuksessa yhdessä asiakkaan kanssa. Pienin askelin kohti parempaa oloa!

Lisää Marista voit lukea hänen omilta korisivuiltaan: www.mariparkkari.fi

Taneli Ollila

Taneli on painonnostonvalmentaja, fysiikkavalmentaja, huippu-urheilija sekä painonnoston nuorten ja yleisen sarjan Suomen mestari.

Taneli on nuoresta iästään huolimatta paljon saavuttanut urheilun monitaitaja. Yli 10 vuoden jalkapalloharrastus vaihtui vuonna 2018 painonnostoon. Lajin vaihto kannatti, sillä 10 kuukauden harjoittelun jälkeen Taneli voitti alle 20- ja 23 vuotiaiden Suomen mestaruudet. Kun harjoittelua oli takana 15 kuukautta, voitti hän myös yleisen sarjan Suomen mestaruuden.

Tanelilla on valmennuksessa yksilöitä, pienryhmiä ja joukkueita painonnostossa, voimaharjoittelussa ja useissa urheilulajeissa. Hänen asenne urheiluun ja liikuntaan näkyy siinä, miten hän valmentaa. Hän on intohimoinen ja innostava. 

Lisää Tanelista voit lukea hänen omilta kotisivuiltaan: www.taneliollila.fi

Maiju Haapakangas

Miksi sinun kannattaa valita Maiju? Tässä on sinulle sopiva valmentaja, jos haluat kehittää voimatasojasi ja suorituskykyäsi lajissasi tai arjessasi ja haluat avuksesi valmentajan, joka saa sinut uskomaan itseesi ja kannustaa sinut saavutuksiin, joista olet vain unelmoinut. Kun sinulla on kulmauksessasi tämä lämmin ja kannustava ilopilleri, voit olla varma, ettet jää tavoitteinesi yksin, vaan valmentaja on tukenasi varsinkin silloin, kun oma uskosi horjuu.


Maiju on oppinut palautumisen tärkeyden kantapään kautta, ja hän ottaakin valmennuksessaan aina huomioon sinun yksilöllisen tilanteesi, koska jos et palaudu, et myöskään kehity. Parhaat tulokset saakin se, joka treenaa fiksusti, ei suinkaan se, joka treenaa eniten.


Maiju on fysiikkavalmentaja, personal trainer (Trainer4You / EHFA) ja ravintovalmentaja (Precision Nutrition), jonka vahvuudet ovat voiman, suorituskyvyn ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kehittämisessä. Eri lajeista lähimpänä hänen sydäntään on tennis, jota hän on pelannut 9-vuotiaasta asti välillä enemmän ja välillä vähemmän tavoitteellisesti.
”Toisiin vertailu on ajanhukkaa – keskittymällä omaan kehitykseesi pääset pidemmälle.”

Maiju will happily coach you in English!

Juho Kuusisaari

Juho on voimavalmentaja,
osteopaatti ja myös itse hyvin tavoitteellinen elämäntapaurheilija.

Valmentajana Juho on erikoistunut maksimivoima- ja lihasmassaharjoitteluun sekä nopeus- ja teholajien urheilijoiden fysiikkavalmennukseen. Tällä hetkellä Juho työskentelee erityisesti mm. voimanostajien kanssa.

Suorituskyvyn kehittämisen lisäksi Juho on myös kiinnostunut kipujen ja loukkaantumisten kanssa harjoittelusta. Mies ajattelee, että kuntoutus ja suorituskyky muodostavat yhdessä luonnollisen valmennuksellisen jatkumon. Juho työskentelee aktiivisesti loukkaantuneiden treenaajien ja urheilijoiden kanssa.

Juhon valmennusfilosofia rakentuu hyvin vahvasti ”biopsykososiaalisen viitekehyksen” ympärille, jolloin tavoitteellinenkin harjoittelu suhteutetaan ihmisen kokonaiselämäntilanteen mukaan. Nämä menetelmät toimivat todistetusti aina aloittelijasta aivan EM- ja MM-kisalavoille asti.

Juho on kyltymätön tiedonnälkäinen opiskelija ja kouluttaa myös itse valmennus- ja kuntoutusalan ammattilaisia esimerkiksi Suorituskykyvalmentaja-organisaation alla.

Lisää Juhosta voit lukea hänen omilta kotisivuiltaan: https://www.kuusisaariperformance.fi/

Johannes Luoma-aho

Johannes on fysioterapeutti, urheiluhieroja ja voimavalmentaja.
Motto työskentelyssä on ”ei anneta kivun estää harjoittelua”.

Johannes panostaa työskentelytavassaan hyvään haastatteluun ja tutkimiseen, joiden perusteella valitaan asiakkaan voimavaroihin sopivia vaihtoehtoja. Lisäksi työssä sovelletaan käytännön osaamista yhdistettynä tuoreimpaan tutkimustietoon.

Kiinnostuksen kohteena hänellä on erilaiset tuki- ja liikuntaelinvaivat ja niiden kuntoutus. Erityisesti alaraajavaivat ovat lähellä sydäntä.

Johannes työskentelee myös Oulun Pyrinnön nuorten yleisurheilijoiden fysiikkaharjoittelussa valmentajana, sekä toimii juniorijalkapallossa Hercules YJ joukkueiden (C- ja B-juniorit) fysioterapeuttina.

Koulutukset:
-Suomen fysioterapeutit, epäspesifi selkäkipu – missä mennään?
-Integraalinen fysioterapia, alaselkä
-Tutoris erikoiskuntoutus, alaraajan kliininen tutkiminen ja konservatiivinen hoito -Suorituskykyvalmentaja, tavoitteellinen voimaharjoittelu
-Suorituskykyvalmentaja, voimaharjoittelu kuntoutuksen työvälineenä
-Painonnoston ohjaajakoulutus 1
-Fascia käsittely -kurssi, Fysiostore.

Lisää Johannesksesta voit lukea hänen omilta kotisivuiltaan www.fysiojohannes.fi

Hanna-Leena Kauppinen

Hanna-Leena on Hiukkavaaran oma touhuaja, jonka löytää lähes aina Hiukan pihalta työn tai vapaaehtoishommien parista, nyt myös Voimalan riveistä valmentajana.
Hän on rautainen sote-alan ammattilainen, joka on liikuttanut ihmisiä työkseen monimuotoisesti vauvasta vaariin jo reilusti yli kymmenen vuotta. Tälläkin hetkellä sekä työ- että vapaa-aika kuluu hyvinvoinnin ja liikunnan parissa.

Hanna-Leena on täydentänyt liikunta- ja hyvinvointialan osaamistaan koulutuksilla säännöllisesti ja on erityisen kiinnostunut liikunnasta terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen näkökulmasta. Hän on tanssin, ilmajoogan ja kehonhuollon sekä rentoutuksen moniosaaja sekä kuntosalivalmentaja ja pian valmis Trainer4you- personal trainer.

Valmentajana Hanna-Leena on helposti lähestyttävä, maanläheinen, innostava, rempseä ja aina asiakkaansa tarpeista kiinnostunut. Hän haluaa tarjota onnistumisia ja iloa treenamiseen, sopivia haasteita unohtamatta.
Useiden lisäkoulutusten ja ohjaustuntien tuoma kokemus ja tietotaito tuo vapautta lajien yhdistelyyn ja mahdollistaa juuri sinulle sopivien liikkumismuotojen löytymisen kuntosalilta tai sen ulkopuolelta, vain mielikuvitus on rajana ja mielikuvitusta ei tältä valmentajalta puutu.

Hanna-Leenan erityinen intohimo on saada kaikenikäiset naiset innostumaan liikkumisen pariin ilman arvoasetelmia ja kilpailua, nauttimaan virkeästä olosta.
Jos kaipaat valmentajaa, jolle juuri Sinä olet se tärkein asiakas, elämäntapamuutos pyörii mielen päällä vailla toteutusta tai haluat arkeen lisää virtaa ja ryhtiä on Hanna-Leena juuri oikea valmentaja Sinulle.
Sanonta: ”Ole varovainen mitä toivot, koska sä voit saada sen” on Hiukan pihalla paljon viljelty ja tämän myös Hanna-Leena allekirjoittaa täysin sydämin.

Jonna Kallunki

Jonna on lisensoitu Trainer4You personal trainer ja kuntosalivalmentaja sekä urheilija.

Jonnan pitkäaikainen haave on aina ollut tehdä uraa liikunta-alalla ja nyt se haave onkin ollut totta jo parin vuoden ajan.

Jonnalla on pitkä ja monipuolinen urheilutausta. Salitaustaa häneltä löytyy jo lähemmäs 10 vuoden ajalta. Kokemusta löytyy myös ryhmäliikunnasta, crossfitistä sekä nykyisestä lajista eli pesäpallosta.
Jonna pelaa nykyään naisten suomensarja tasolla pesäpalloa ja harjoittelee tavoitteellisesti lajin sekä lajia tulevan fysiikan parissa.

Jonna on hyvin pitkälti ”ite ku tekee”-tyyppiä eikä anna helpolla periksi. Sen kertoo hyvin esimerkiksi hyppy uuteen eli täysipäiväiseksi yrittäjäksi liikunta-alalle, vaikka viimeiset pari vuotta eivät ole millään lailla olleet helppoja yrittäjille.

Valmentajana Jonna on kannustava, empaattinen ja sopivan vaativa. Asiakkaat kertovat Jonnan olevan myös helposti lähestyttävä ja rauhallinen valmentaja, joka ymmärtää ja tukee matkan varrella.

Jonnan vahvuudet ovat etenkin aloittelijoissa, painonpudottajissa ja elämäntapamuuttujissa. Asiakaskuntaan kuuluu toki myös kokeneempia treenaajia, jotka haluavat kasvattaa kuntoaan ja treenata kovaa. Iällä eikä kuntotasolla kuitenkaan ole väliä, sillä Jonna valmentaa mielellään eri tasoisia treenaajia.

Jonna tarjoaa myös pienryhmä- sekä ravintovalmennusta.

Jonnan valmennukseen olet lämpimästi tervetullut hyvin matalalla kynnyksellä!

Jonnan motoksi on valikoitunut ”Kaikki on mahdollista, kun vain jaksaa tehdä töitä ja uskoa itseensä!”

Lisää Jonnasta voit lukea hänen omilta kotisivuiltaan www.ptkallunki.com