fbpx

TUTUSTU ILMAISEKSI
KEMPELEENTIE 5: MA JA KE 16-19
HIUKANPIHA 9: TI - TO 16-19

Muina aikoina voit tulla tutustumaan kertakortilla 24/7. Jos liityt 4 viikon sisällä kuukausijäseneksi, hyvitämme kertakortin hinnan seuraavassa laskussa.

Voimalan palveluita

Tutustu Valmennuskeskus Voimalan monipuolisiin palveluihin.

Neurosonichuone sijaitsee Hiukkavaarassa, alakerrassa. Neurosonic hoidot kuuluvat Voimalan jäsenille jäsenhintaan. Voit ostaa myös kertakortin ja käydä sillä sekä treenillä ja/tai Neurosonic hoidossa. Varaa aika OmaVoimalasta.

Neurosonic lähettää kehoon erittäin matalataajuista värähtelyä. Teknologia edistää kehon luonnollisia korjaavia ominaisuuksia erityisesti unen laadun ja tehon kautta. Neurosonic ohjaa mekaanisesti meditaation kaltaiseen tilaan. Värähtelyllä vaikutetaan suoraan autonomiseen hermostoon, jolloin mielen ei tarvitse työskennellä rentoutuakseen. Hermoston mekanismit aktivoituvat ja stressiperäiset oireet, kuten ahdistus, unihäiriöt ja asiakaskokemusten mukaan myös kipu helpottuu. Ennaltaehkäisevä vaikutus pitää sinusta huolta joka päivä.

Eri tehoalueilla saadaan aikaan erilaisia vaikutuksia. Värähtely auttaa urheilijaa tai työssä stressaantunutta palautumaan nopeammin ja aktivoivilla ohjelmilla herätellään kehoa tuleviin suorituksiin nostamalla vireystilaa. Tämän lisäksi värähtely tehostaa nestekiertoa, joka kuljettaa ja poistaa tulehdusta aiheuttavia kuona-aineita pois vaurioituneesta kohdasta. Kun kudokset saavat enemmän energiaa lisääntyneen verenkierron johdosta, ne myös toimivat paremmin. Näin palautuminen nopeutuu ja toimintakyky paranee

Menetelmä sopii kaikenikäisille ja on turvallinen käyttää. Esimerkiksi sydämentahdistimet, kipustimulaattorit tai metalliset keinonivelet eivät estä Neurosonicin käyttöä.

Lue tästä lisää tutkimusnäyttöön perustuvia terveyshyötyjä; https://neurosonic.fi/pages/tutkimus

Neurosonic-hoidossa asiakas makaa tuolin päällä. Tuolissa on valittavana erilaisia hoito-ohjelmia eri tarpeisiin, esimerkiksi palautumiseen ja rentoutumiseen on oma hoito-ohjelma. Hoito-ohjelmia on eri pituisia, yleisesti käytetään 30 – 45 min hoitoa.

Kuten muutkin hoidot, tämä -hoitomenetelmä toimii usein parhaiten sarjahoitona. Hoidot voi ottaa esimerkiksi 3 – 5 hoitokäynnin sarjana, aluksi hoidot voivat olla kahdesti viikossa ja sitten harvemmin.

Neurosonic -hoidon vaikutukset

 • Edistää verenkiertoa
 • Nopeuttaa aineenvaihduntaa ja nestekiertoa
 • Edistää palautumista
 • Laskee turvotusta
 • Rentouttaa lihaksia
 • Aktivoi lihasten toimintaa
 • Lievittää kipua
 • Vähentää henkistä ja fyysistä jännitystä ja ahdistusta
 • Edistää unen laatua ja nukahtamista

Tervetuloa meille InBody-kehonkoostumusmittaukseen!
Inbody laite sijaitsee Hiukkavaaran Voimalassa.

Teemme kehonkoostumusmittauksia tarkimmalla InBody 770 -mittarilla. Kyseessä on huipputarkka lääkintälaitetasoinen mittalaite varustettuna InBodyn patentoidulla mittausteknologialla.

Miksi mittaukseen?

Kehonkoostumusmittaus on loistava tapa seurata treeni- ja ruokavaliomuutosten vaikutusta mm. kehon lihasmassan ja rasvamassan
kehitykseen sekä tasapainoon. Olitpa sitten aloittelija, kokenut treenaaja, huippu-urheilija, lihasmassan kasvattaja, painonpudottaja tai vaikka
leikkauksesta kuntoutuja, saat InBody-mittauksesta paljon tärkeää tietoa elintärkeistä terveysmuuttujista vain parissa minuutissa!

Mitä tuloksia saan tietää?

 • Tärkeimpiä InBody 770 -mittarilla mitattavia arvoja ovat: (katso koko lista maahantuojan sivuilta)
 • Kokonaispaino
 • Lihasmassa kokonaisuudessaan sekä eriteltynä (kädet, jalat, keskivartalo)
 • Rasvakudoksen määrä kokonaisuudessaan sekä eriteltynä (kädet, jalat, keskivartalo)
 • Kehon nestetasapaino kokonaisuudessaan sekä eriteltynä (kädet, jalat, keskivartalo)
 • Viskeraalirasva eli sisäelinten ympärillä oleva rasvakudos
 • Rasvaprosentti
 • Painokontrollitavoite
 • Vyötärö-/lantiosuhde
 • Perusaineenvaihdunta (kcal)
 • Painoindeksi
 • Kehon solupaino
 • Kehon vaihekulma kokonaisuudessaan sekä eriteltynä (kädet, jalat,
  keskivartalo)

Mittaukseen valmistautuminen

Ole syömättä noin pari tuntia ennen mittaukseen tuloa. Jos olet raskaana tai sinulla on sydämentahdistin, mittausta ei voida suorittaa.

Mittaus kestää vain muutaman minuutin. Sen jälkeen saat tuloksistasi henkilökohtaisen palautteen valmentajaltamme. Mittaukseen pääsee aikaa varaamatta arkisin ti-to kello 16.00-19.00. Jos tämä aika ei sovi niin varaa sopiva aika alla olevasta painikkeesta.

Apua tulosten tulkintaan
Saat aina perustiedot tulosten tulkinnasta henkilökunnaltamme, mutta voit lukea lisää myös InBodyn omalla tulostentulkintasivulla!

Hinnat

Hyvinvointianalyysi näyttää hyvinvointiisi vaikuttavat tekijät. Hallitse stressiä, palaudu paremmin ja liiku oikein.

Hyvinvointi on valintoja

Firstbeat Hyvinvointianalyysi kuvaa palautumisesi riittävyyttä ja auttaa tunnistamaan stressaavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla. Pienilläkin muutoksilla voit parantaa hyvinvointiasi merkittävästi. Hyvinvointianalyysi arvioi unen laatua ja riittävyyttä sekä auttaa löytämään ratkaisun paremman palautumisen saavuttamiseksi. Hyvinvointianalyysi kertoo, oletko riittävän aktiivinen ja onko harjoittelusi riittävän tehokasta saadakseen aikaan positiivisia terveysvaikutuksia ja kohottaakseen kuntoasi.

Firstbeat-analyysi-tietokonenäkymä

Saa selville oma kuntotasosi osana Hyvinvointianalyysia

Kunnon kehittäminen on olennainen osa kokonaisvaltaista hyvinvointia, sillä hyvä kestävyyskunto parantaa tutkitusti unen laatua ja stressinhallintaa sekä tuottaa monipuolisia terveyshyötyjä ja lisää laadukkaita elinvuosia. Kestävyyskunnon selvittäminen on aiemmin vaatinut laboratoriotason olosuhteita tai maksimaalista suoritusta, mutta nyt voit mitata oman kuntotasosi helposti osana Hyvinvointianalyysia vain puolen tunnin reippaasta kävelylenkistä.

⦁ Helppo ja turvallinen toteuttaa: sopii kaiken kuntoisille.
⦁ Ymmärrettävä: saa selville, oletko ikäiseksesi hyvässä vai heikossa kunnossa.
⦁ Kannustava: motivoi seuraamaan kunnon kehittymistä ja liikkumaan oikein.

Hallitse stressiä

⦁ Tunnista stressaavat tilanteet sekä kuormittavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla
⦁ Paranna suorituskykyäsi

Palaudu paremmin

⦁ Tunnista palauttavat hetket
⦁ Tehosta palautumistasi, palauta voimavarasi ja paranna unenlaatuasi
⦁ Tunne olosi energiseksi ja paranna keskittymiskykyäsi

Liiku oikein

⦁ Löydä sopiva treenimuoto ja -taso
⦁ Näe liikunnan terveys- ja kuntovaikutukset sekä energiankulutus ja askelmääräsi
⦁ Paranna työ- ja toimintakykyäsi

Firstbeat tietokneen näyttökuva

Voit ostaa lahjakortin haluammallesi summalle saleiltamme päivystysaikaan, Limingantullista ma-ke klo 16-19 tai Hiukkavaarasta ti-to klo 16-19 tai sähköpostilla osoitteesta info@valmennuskeskusvoimala.fi. Lahjakortin haltija voi käyttää lahjakortin valitsemaansa Valmennuskeskus Voimalan palveluun ottamalla ensin yhteyttä info@valmennuskeskusvoimala.fi.

Hei sinulle!

Tilaa Voimalan uutiskirje, niin pysyt mukana meidän kyydissä!

Saat tietoa tapahtumista, tarjouksista ja tulevista pienryhmävalmennuksista!