Tämä tietosuojaseloste on samalla henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

1. Rekisterinpitäjä

Nimi: Valmennuskeskus Voimala
Y-tunnus: 2604730-9
Postiosoite: Kempeleentie 5, 90400 Oulu

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö

Nimi: Toni Väyrynen
Sähköposti: toni.vayrynen@mypt.fi

3. Rekisterin nimi

Valmennuskeskus Voimala asiakasrekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilön tietoja voidaan käsitellä seuraavia tarkoituksia varten:

  • Valmennuskeskus Voimalan markkinointi (mikäli asiakas on antanut tähän erikseen suostumuksensa).
  • Sivuston ja palveluiden viestintään
  • Asiakkuuksien hoitaminen
  • Analysointi ja profilointi
  • Tarjouspyyntöjen käsittely
  • Palautteiden käsittely

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matkapuhelinnumero
  • Kotisivuosoite
  • Yritys ja osoitetiedot
  • Käyttäjän IP-osoite
  • Tarjoushistoria tai tiedot muusta yhteydenotoista
  • Rekisteröimistiedot
  • Käyttäjätunnus, salasana tai muu yksilöllinen tieto
  • Mahdolliset muut käyttäjän suostumuksella kerätyt tiedot

Sivusto sisältää myös kolmansien osapuolten (kumppanuuksien), kuten mittaus- ja seurantapalveluiden, evästeitä. Kolmannet osapuolet voivat asettaa evästeitä päätelaitteellesi vieraillessasi sivustolla.

6. Henkilötietojen säilytys

Henkilötietoja säilytetään suojatuilla palvelimilla. Yhteyksissä palvelimiin käytetään vahvoja salauksia.

Lomakkeiden kautta lähetettyjä viestejä säilytetään toistaiseksi.

6.1 Kommentit

Kun sivuston käyttäjät jättävät kommentteja sivustolle, keräämme kommenttilomakkeessa olevat tiedot, sekä käyttäjän IP-osoitteen ja selaimen versiotiedot roskaviestien tunnistamisen helpottamiseksi.

Kun vierailijat jättävät kommentin tälle sivustolle keräämme tiedon, joka on näkyvissä kommentointikentissä, IP-osoitteen sekä selaimen versioon liittyvät tiedot. Sähköpostiosoitteesta luotu anonymisoitu hajautustieto (hash) voidaan lähettää Gravatar-palveluun, jotta tiedetään onko kommentoija palvelun käyttäjä. Gravatar-palvelun tietosuojaseloste löytyy osoitteesta https://automattic.com/privacy/.

6.2 Media

Mikäli lataat kuvia tälle sivustolle, sinun tulee välttää sellaisten kuvien lataamista, joissa on tallennettu paikkatieto (EXIF GPS). Sivuston vierailijat voivat ladata ja katsoa paikkatietoa kuvista, joita sivustolla on.

6.3 Yhteydenottolomakkeet

Mikäli lähetät viestejä yhteydenottolomakkeiden kautta, keräämme lomakkeessa olevat tiedot, sekä alla luetellut tiedot:

  • Viestin ID numero
  • Käyttäjän IP-osoite
  • User Agent tiedot (tiedot käytetystä selaimesta)
  • Viestin lähetyksen aika ja päivämäärä
  • Lähettäjän käyttäjätunnus (mikäli kirjautuneena sivustolle)
  • Lähettäjän sähköpostiosoite (mikäli kirjautuneena sivustolle)
  • Lähettäjän nimi (mikäli kirjautuneena sivustolle)

6.4 Evästeet

Jos jätät kommentin sivustolle, voit valita nimen, sähköpostiosoitteen ja url-osoitteen tallennuksen evästeeseen. Tämä toiminto lisää käyttömukavuutta, koska lomaketta ei tarvitse täyttää jokaisella kerralla uudelleen kommenttia lisätessä. Evästetieto poistetaan selaimesta vuoden kuluttua.

Mikäli sinulla on tili ja kirjaudut sivustolle asetamme väliaikaisen evästeen, joka päättelee tukeeko selaimesi evästeitä vai ei. Tämä eväste ei sisällä henkilötietoa ja se poistetaan kun selainikkuna suljetaan.

Kun kirjaudut sisään asetamme useita evästeitä, jotka tallentavat kirjautumis- sekä näyttöasetuksesi. Kirjautumisevästeet poistetaan kahden vuorokauden kuluessa, näyttöasetuksiin liittyvät evästeet poistuvat vuoden päästä. Mikäli valitset “Muista minut” kirjautumisen yhteydessä, kirjautumistietojasi säilytetään kahden viikon ajan. Mikäli kirjaudut ulos, kirjautumiseen liittyvät evästeet poistetaan samassa yhteydessä.

Mikäli julkaiset artikkelin tai muokkaat olemassa olevaa tallennamme selaimeen evästeen, joka sisältää muokattavan artikkelin ID:n. Eväste vanhenee yhdessä vuorokaudessa

6.4.1 Analytiikka

Sivustolla käytetään Google Analytics -seurantaa.

6.5 Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

7. Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakasta koskevat tiedot saadaan säännönmukaisesti:

  • Käyttäjältä itseltään verkkopalvelussa olevan lomakedatan kautta.
  • Verkkopalvelussa saatetaan käyttää liitettyä sisältöä (videoita, kuvia, artikkeleita ym.) jotka tulevat ulkopuolisista palveluista (mm. Google, Facebook). Nämä verkkopalvelut saattavat kerätä yksilöityä seurantadataa, mikäli sinulla on tili ja olet samaan aikaan kirjautuneena kyseiseen palveluun.

8. Kuinka kauan säilytämme tietoa

Mikäli jätät kommentin, kommenttia ja sen metatietoa säilytetään toistaiseksi. Tämä tehdään siksi, että voimme tunnistaa ja hyväksyä seuraavat kommentit automaattisesti sen sijaan, että säilyttäisimme ne moderointijonossa.

Tallennamme rekisteröityneiden käyttäjien (jos sellaisia on) käyttäjäprofiilien tiedot. Kaikilla käyttäjillä on mahdollisuus nähdä, muokata ja poistaa omia henkilötietojaan milloin vain. Ainoastaan käyttäjänimeä ei voi muuttaa. Verkkosivuston ylläpitäjät voivat nähdä ja muokata käyttäjäprofiilien tietoja.

9. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

  • Tietoja ei käytetä markkinointitoimenpiteisiin ilman, että asiakas on antanut tähän erikseen suostumuksensa.
  • Tietoja ei säännönmukaisesti siirretä tai luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle, poislukien kohdassa 7 esitettyjen, mahdollisesti käytössäolevien ulkopuolisten palveluiden keräämä data.
  • Vierailijoiden kommentteja saatetaan tarkistaa automatisoidun roskapostiestopalvelun kautta.

10. Tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

  • Tietoja ei säännönmukaisesti siirretä tai luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle, poislukien kohdassa 7 esitettyjen, mahdollisesti käytössäolevien ulkopuolisten palveluiden keräämä data.

11. Asiakkaan oikeudet

Tarkastus- ja oikaisu-oikeus sekä oikeus tulla unohdetuksi

  • Asiakkaalla on oikeus tarkistaa häntä koskevat rekisteriin tallennetut tiedot.
  • Jos tiedoissa on virheitä tai asiakas haluaa poistaa tietonsa rekisteristä, hän voi esittää kohdassa 2. mainitulle rekisteriasioista vastaavalle henkilölle asian korjaamista koskevan pyynnön.

Mikäli sinulla on käyttäjätili tälle sivustolle tai olet jättänyt kommentteja, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

12. Rekisterin suojauksen periaatteet

Manuaalinen aineisto

  • Manuaalista aineistoa ei ole.

Sähköisesti tallennetut tiedot

• Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla, säännöllisillä varmuuskopioinneilla sekä muilla henkilödatan suojaamiseen sekä turvalliseen säilyttämiseen tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.