Toni Väyrynen

Yrittäjä ja toimitusjohtaja Valmennuskeskus Voimala, valmentaja, luennoija, kouluttaja, hyvinvoinnin moniottelija, perheenisä sekä klassisen voimanoston harrastaja.

Toni Väyrynen oli vielä vuonna 2010 IT –alalla vaikuttava yrittäjä, jonka terveys oli romahduspisteessä. Mies painoi lähes 120 kiloa, ja hänen sairauskertomuksensa oli vähintäänkin yhtä painavaa luettavaa.

Yhtenä päivänä Tonin mitta huonoa oloa tuli täyteen. Hän ymmärsi, että jos sama meno jatkuisi, hän ei olisi näkemässä lastensa kasvamista. Toni ryhtyi tekemään pieniä, mutta systemaattisia muutoksia terveystottumuksiinsa. Erinomaisten tulosten innostamana hän päätti kouluttautua personal traineriksi ja ryhtyä kannustamaan muitakin hyvinvointinsa edistämisessä.

Tänä päivänä Toni näyttää siltä, kun hän olisi syntynyt personal traineriksi. Atleettinen mies on kerännyt ympärilleen maamme osaavimman personal trainer –tiimin, jonka visiona on auttaa asiakkaitaan omien unelmiensa toteuttamisessa.

Toni toimii valmentajana, liikuttaen yksilöasiakkaiden lisäksi myös pienryhmiä. Toni myös valmentaa ja luennoi yrityksissä sekä kouluttaa personal trainereita. Valmennustyön ohella Toni vastaa Voimalan liiketoimintojen- sekä palvelutarjooman kehittämisestä sekä myynnistä.

Mikko Niiranen

Mikko on liikunta- ja seikkailukasvatukseen erikoistunut yhteisöpedagogi sekä Trainer4You personal trainer, kuntosali- ja ravintovalmentaja. Mikko toimii päävalmentajana yrityksessään Valmennuskeskus Voimalassa, liikuttaen yksilöasiakkaiden lisäksi myös pienryhmiä sekä yrityksiä. Valmennustyön ohella Mikko vastaa pienryhmävalmennusten suunnittelusta.

Valmentajana hän on vahvan tieto-taidon ja lukuisten onnistuneiden asiakasreferenssien myötä yksi Pohjois-Suomen halutuimmista personal trainereista. Valmentamisen lisäksi Mikko luennoi hyvinvoinnista sekä kouluttaa Trainer4You:n kuntosalivalmentajia ja personal trainereita. Hänen vahvuuksiinsa kuuluvat kokonaisvaltainen fyysinen harjoittelu ja sen suunnittelu, fysiikkaharjoittelu suoritus- ja toimintakykyä parantamaan sekä tavoitteita tukeva ravitsemus.

Tsekkaa koko koulutustausta Mikon sivuilta: http://mikkoniiranen.fi/esittely-mikko-niiranen

Timo Aho

Timo on Trainer4You:lta valmistunut Personal Trainer sekä EHFA lisensoitu hyvinvointi- ja kuntosalivalmentaja.

Aiemmassa elämässä työura/koulutus oli kirvesmiehenä. Päätös siirtyäkin liikunta-alalle tapahtui Timolla heti armeijan jälkeen. Valinta ei ketään yllättänyt kun miehen kilpaurheilutausta pikamatkoilta ulottuu niin kauas kuin muisti vain riittää. Jatkuva kouluttautuminen, itseopiskelu ja itsensä kehittäminen on Timolle tärkeää, jotta oma panostaminen ja tietotaito on parhaimmalla mahdollisella tasolla sekä valmennettavien saatavilla.

Persoonana sekä valmentajana nuorimies kertoo olevansa energinen, helposti lähestyttävä ja vaativa. Valmentajan roolin lisäksi Timo katsoo tärkeäksi olla valmennettavalle myös tukena ja opettajana mentäessä kohti omia tavoitteita.

Vahvuutena Timolla on maximaalisen suorituskyvyn kehittäminen, lihasmassan lisääminen voimaharjoittelun merkeissä sekä kehonmuokkausta ja voimailua tukevan ravitsemuksen suunnitelu. Joista testamenttina valmennuksesta on löytynyt SM-tason urheilijoita mm. Vahva mies-lajeista ja tanssijoita.

Harjoittelusta Timolle oli sanottavan tämän verran -”Voisin jopa väittää että kun työn tulokset alkavat näkyä, onnistumisen tunteeseen ja harrastukseen addiktoituu joka johtaa progressioon ja terveisiin elämäntapoihin”

Jane Suvanto

Tämän valmentajan vahvuudet ovat positiivisuus ja energisyys. Helsingistä kotoisin oleva Jane on valmistunut FAF – Fitness Academy Of Finland Personal Traineriksi International puolelta ja toimii liikunta-alalla sekä tanssinopettajana. Tällä hetkellä hän laajentaa osaamistaan Oulun Ammattikorkeakoulun tanssinopettaja -linjalla. Vahva tanssitausta näkyy valmennuksissa asiakkaan tarpeet huomioiden mm.kiinnittämällä huomiota kehon liikkuvuuden ja toimintakyvyn ylläpitämiseen.  Kokemusta ja inspiraatiota Jane on käynyt hakemassa terveyden ja tanssin osalta Los Angelesissa tutustuen paikalliseen kulttuuriin ja liikuntamahdollisuuksiin. Kiinnostusta löytyy myös ravitsemuksen ja joogan puolelta, joita hän hyödyntääkin valmennuksissaan. Janeen voi ottaa yhteyttä myös englannin tai ruotsin kielellä.

kurkkaa lisää sivulta: www.janesuvanto.com

Vesku Vehkaperä

Vesku on kunto- ja fysiikkavalmentaja sekä urheiluhieroja. Pääkoulutuksiltaan hän on Liikuntaneuvoja, FISAF/EHFA :n lisensoitu Personal Trainer ja Kuntosalivalmentaja, Spartan Gearin 3D-Voimavalmentaja sekä Koulutettu Urheiluhieroja. Hän kuitenkiin muistuttaa, että jatkuva itsensä kehittäminen on kokoaikaista, koska tällä alalla pärjätäkseen se on lähes välttämättömyys.
Veskulla liikunta ja urheilu ovat olleet intohimo ja iso osa elämää nuoresta asti. Lajitaustaa hänelle onkin kertynyt melko laajasti, missä päärunkona on toiminut eri palloilulajit ja voimaharjoittelu. Tämän myötä hänen yleinen kiinnostus ihmisen toiminnallisesta suorituskyvystä, kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja siitä miten eri kunnon osa-alueiden harjoittelu optimoidaan parhaalle mahdolliselle tasolle kasvoi niin suureksi, että halusi työllistää itsensä alalle.
Hänen monipuolinen tietotaitonsa, yhdistettynä laajaan laji- ja harjoittelutaustaan mahdollistaa Veskun antamaan sinulle oikeat työkalut ja toteuttamaan toimivan, tavoitteitasi tukevan valmennuskokonaisuuden olipa lajisi tai päämääräsi melkein mikä tahansa.
Vahvuuksiin kuitenkin selkeästi kuuluu voiman ja toiminta- ja suorituskyvyn kehittäminen sekä eri urheilulajeja tukeva harjoittelu. Veskun asiakaskunta koostuukin tällä hetkellä pääasiassa tavoitteellisista kuntoilijoista ja eri lajien harrastajista, urheilijoista sekä joukkueista.
Valmentajana Vesku kertoo olevansa rempseän iloinen ja rauhallinen, mutta osaa kuitenkin olla riittävän vaativa, jotta homma pysyy laadukkaana. Työssään hän arvostaa todella paljon nykyistä asemaansa ja sitä, että saa tehdä päivittäin töitä ihmisten kanssa auttaakseen heitä pääsemään omiin tavoitteisiinsa ja löytämään sen paremman version itsestään.
Veskun valmennusfilosofian perusta rakentuu perinteisistä ja toimiviksi todetuista harjoittelumenetelmistä, joissa keskitytään etenkin kehon luonnollisen liikkeen ja toiminnallisen voiman ja suorituskyvyn kehittämiseen. Yhden asian hän nostaa aina kaiken edelle ja se on: ”Laatu korvaa määrän!”
Tutustu lisää osoitteessa: www.kuntokoutsi.fi

Samuli Lätti

Samuli on Trainer4You:n koulutuksesta valmistunut Personal Trainer ja kuntosalivalmentaja. Taustalta löytyy yli 15 vuoden kokemus eri palloilulajeista, jota kautta myös voimaharjoittelu sekä ravintoasiat ovat tulleet tutuksi jo pienestä pitäen.

Vahvuuksia ovat rasvanpoltto, toiminnallinen harjoittelu sekä lihasmassan kasvattaminen. Oma kuntosaliharjoittelu alkoi lihasmassan kasvatukseen tähtäävällä harjoittelulla ja vaihtui sittemmin toiminnallisempaan harjoitteluun, jossa huomio keskittyi myöskin mm. maksimivoima -ja nopeusharjoitteluun, kestävyysharjoitteluun sekä liikkuvuusharjoitteluun ja kehonhuoltoon. Sen myötä ovat tulleet tutuksi myös painonnosto, kehonpainoharjoittelu ja erilaiset HIIT -treenit.

Pohjimmaisena periaatteena valmentajana Samulilla on auttaa asiakasta löytämään juuri omaan tavoitteeseen sopiva harjoittelutapa tai ruokavalio ja ennen kaikkea toteuttaa valmennukset sillä tavalla, että saadaan mahdollisimman pitkäkestoisia tuloksia aikaan.

Tutustu lisää osoitteessa: www.samulilatti.com