fbpx

TUTUSTU ILMAISEKSI
KEMPELEENTIE 5: MA JA KE 16-19
HIUKANPIHA 9: TI - TO 16-19

KESÄAJAN TUTUSTUMINEN 19.6.-25.7
Kempeleentie 5 : keskiviikkoisin klo 16-19
Hiukanpiha 9 : tiistaisin klo 16-19

Muina aikoina voit tulla tutustumaan kertakortilla 24/7. Jos liityt 4 viikon sisällä kuukausijäseneksi, hyvitämme kertakortin hinnan seuraavassa laskussa.
💣 ILMAINEN TUTUSTUMISVIIKKO VOIMALAAN! 💣
 
Varaa veloitukseton valmennuskonsultaatio 7.11.-14.11. välisenä aikana niin saat ilmaisen tutustumisviikon Voimalaan, jolla voit käydä treenillä sekä Limingantullin että Hiukkavaaran salilla.
 
🎯 Konsultaatio ei sido sinua mihinkään, vaan antaa sinulle mahdollisuuden käydä valmentajan kanssa läpi toiveesi ja tavoitteesi.
🎯 Noin puolen tunnin konsultaatiossa valmentaja kertoo sinulle, kuinka voisi auttaa sinua toteuttamaan nämä.
🎯Konsultaation päätteeksi, saat viikkokortin Valmennuskeskus Voimalaan, joka käy sekä Limingantullin että Hiukkavaaran salille.
 
🎯 Viikon jäsenyys on voimassa 7 vuorokautta ja päättyy automaattisesti. Tämän jälkeen voit halutessasi ostaa meille jäsenyyden tai muun kertakortin, mutta emme velvoita sinua tähän.
 
🎯 Tarjous koskee VAIN uusia tutustujia. Tarjousta ei voi käyttää jos olet jo ilmaisen viikkokortin käyttänyt. Jos olet jo meidän jäsen niin ilmainen konsultaatio on myös sinulle aina saatavilla.
 
Ota yhteyttä ja kerro hieman itsestäsi niin osaan ohjata konsultaation sopivalle valmentajalle. Voit myös pyytää suoraan konsultaatiota tietylle valmentajalle, jos sinulla on joku mielessä.
 
💜 Riikka
 

Hei sinulle!

Tilaa Voimalan uutiskirje, niin pysyt mukana meidän kyydissä!

Saat tietoa tapahtumista, tarjouksista ja tulevista pienryhmävalmennuksista!