fbpx

TUTUSTU ILMAISEKSI
KEMPELEENTIE 5: MA JA KE 16-19
HIUKANPIHA 9: TI - TO 16-19

KESÄAJAN TUTUSTUMINEN 19.6.-25.7
Kempeleentie 5 : keskiviikkoisin klo 16-19
Hiukanpiha 9 : tiistaisin klo 16-19

Muina aikoina voit tulla tutustumaan kertakortilla 24/7. Jos liityt 4 viikon sisällä kuukausijäseneksi, hyvitämme kertakortin hinnan seuraavassa laskussa.

Harrastin aikoinaan ratsastusta, kävelylenkkejä ja jonkin verran tuli käytyä myös kuntosalilla. Kuntosali oli aina mukava aloittaa, mutta käyminen hiipui aina n. 3 kk:n jälkeen ehkäpä siksi, että itse kun itseään ohjaa, niin tulee tehtyä aina niitä samoja liikkeitä ja varmaankin mukavuus alueella eikä kehitystä tapahdu. Ratsastuksessakin tavoitteellisuus oli vahvasti mukana. Halusin käydä valmennuksissa ja kilpailla ja sen myötä saada palautetta ja kehittyä.

Koska mieheni harrastaa juoksemista päätin kokeilla sitä myös ja kävin ODL:n juoksukoulun. Juokseminen ei sopinut minulle ollenkaan. Jalat kipeytyivät ja sen jälkeen myös alaselkä. Kadotin liikunnan ilon kokonaan ja vajosin pikkuhiljaa sohvan pohjalle, jossa viivähtikin nelisen vuotta ja tuona aikana paino nousi ja nousi ja nousi.

Koko ajan kuitenkin takaraivossa kyti halu liikkua ja saada kroppaa taas kuntoon. Miten päästä taas liikkeelle?? Kuntosali oli mielessä, mutta enhän mitenkään ilkeäisi mennä sinne! Ylipainon myötä itsetunto oli painunut tosi alas ja tuntui että ei osaisi enää salilla mitään tehdäkään. Luulin myös että kipeytyneen selkäni vuoksi en pystyisi saliliikkeitä tekemään.

Silmiini osui sitten kuntosalin mainostama PT starttipaketti, joka sisälsi 2 tapaamista. Laitoin asian tiimoilta sähköpostia ja tiedustelin tuota pakettia. Sain pikapikaa Mikolta yhteydenoton ja sovimme tapaamisajan. Nyt kun tätä asiaa muistelen, niin tämä yhteydenotto oli mun elämäni käännekohta! Ensimmäisellä tapaamiskerralla käytiin läpi taustat ja tavoitteet. Tavoitteeksi tuolloin taisin mainita, että kroppaa kuntoon ja paino normaalilukemiin.  Toisella tapaamiskerralla käytiin saliohjelmat läpi (näitä Mikko oli viritellyt 2 erilaista) Mikon neuvoessa tekniikat ja liikeradat. Tällä paketilla pääsin jo hyvään vauhtiin ja paino alkoi tippumaan. Sytyin hommaan niin, että laitoin Mikolle sähköpostia ja tiedustelin pitempää valmennusta ja paikka sitten Mikon valmennukseen löytyikin pienen odottelun jälkeen.

Varsinaisen valmennuksen alkutesteissä paljastui todellisuus. Kunto kaikkineen oli todella huono! Pohjalla oli siis käyty. Etunojapunnerruksia sain puristettua vain yhden. Ensimmäisessä ohjelmassa ollut askelkyykky ei onnistunut lainkaan ilman tukea ja tuen kanssakin oli melkoisen huteraa! Pidin myös ruokapäiväkirjaa ja sen myötä ilmeni, että syön aivan liian vähän. Mikon opastuksella sitten laitettiin ruokailut ja ennen kaikkea ruokailurytmit kohdilleen.

3 kk:n valmennuksen jälkeen oli taas testien aika. En olisi ikinä uskonut mitä tuloksia jo tuossa ajassa voi saada aikaan. Paino oli pudonnut hurjasti , senttejä koko kropasta oli lähtenyt vielä hurjemmasti ja kuntotaso oli nousut jo aivan eri tasolle.

Matka Mikon kanssa on jatkunut siitä saakka ja kohta alkaa olla kokonainen vuosi takana. Into treenaamiseen on vain kasvanut jakso kerrallaan sillä tulokset motivoivat ja painoakin on pahimmasta lukemasta lähtenyt kohta 30 kg! Nyt kun painon pudotus ei ole enää ykkösasia on Mikko tehnyt ohjelmat niin, että loputkin ylimääräiset rasvat muutetaan lihasmassaksi , keho kiinteytyy ja muokkautuu. Hiljaa hyvä tulee ja tämähän on elämää eikä mikään ohimenevä projekti. Nyt ne askelkyykytkin sujuu paitsi ilman tukea niin myös lisäpainojen kanssa. Selkäkivut eivät ole näissä treeneissä haitanneet ollenkaan.

Aivan erityisen buustin antaa viikottaiset yhteistreenit Mikon kanssa. Näissä treeneissä pääsee aina eteenpäin, sillä vaikka itse ei usko että raskaampikin rauta nousee niin Mikko uskoo ja on muuten ollut oikeassa J Loistava tsemppi ja tuki on ollut korvaamaton apu näissä itselleni asettamissani tavoitteissa. Itse ja itselle se työ on kuitenkin tehtävä. Ohjelmat Mikko on aina tehnyt eteenpäin vievää kehitystä silmällä pitäen ja näinhän ne maastavedot ja muutkin perusliikkeet menee jo isohkoillakin painoilla. Mikon selkeä, tiukka ja huumorillakin varustettu treenityyli sopii ainakin minulle täydellisesti. Mikon vakuuttava kokonaisvaltainen tietämys antaa luotettavan kokonaispaketin. Testit ja palautteet antavat selkeää kuvaa edistymisestä. Alussa otetut mitat ja kuvat ovat kullan arvoisia kun muutosta itselleen todistelee.

Nykyään nautin todellakin treeneistä ja vakiintunut perusruokavalio tukee treenaamista. On mahtavaa kun on lihaskipu oikeassa paikassa, niin tietää että treeni meni sinne minne pitikin. Selkeässä liikuntapäiväkirjassa on treenit, aerobiset ja levot laitettu järkevään järjestykseen. Energia ja jaksaminen yleensäkin on nykyään aivan toisella tasolla. Kotona tsemppi, tuki ja innostus on ollut myös yksi suuri apu varsinkin niinä heikompina hetkinä, sillä kyllä niitä välillä tulee itse kullekin.

Voisi melkein sanoa, että olen saanut elämäni takaisin! Kiitos Mikko tähänastisesta, matkamme jatkuu….

Niin, niitä etunojapunnerruksia menee nyt 36 kpl…

– Susanne –

Varaa ILMAINEN valmennuskonsultaatio

(Osallistuminen on siis maksutonta, eikä velvoita vielä mihinkään)

Hei sinulle!

Tilaa Voimalan uutiskirje, niin pysyt mukana meidän kyydissä!

Saat tietoa tapahtumista, tarjouksista ja tulevista pienryhmävalmennuksista!