fbpx

TUTUSTU ILMAISEKSI
KEMPELEENTIE 5: MA JA KE 16-19
HIUKANPIHA 9: TI - TO 16-19

KESÄAJAN TUTUSTUMINEN 19.6.-25.7
Kempeleentie 5 : keskiviikkoisin klo 16-19
Hiukanpiha 9 : tiistaisin klo 16-19

Muina aikoina voit tulla tutustumaan kertakortilla 24/7. Jos liityt 4 viikon sisällä kuukausijäseneksi, hyvitämme kertakortin hinnan seuraavassa laskussa.

Hankin pt:n ensisijaisesti siksi, että kesällä saamani aivoinfarkti oli jättänyt jälkeensä vasemman puolen heikkoutta ja fysioterapeutin avulla tehdystä kuntoutuksesta huolimatta en kokenut pärjääväni salilla enää eteenpäin itsekseni, koska entisistä voimatasoista ei ollut tietoakaan ja heikkous vaikeutti harjoittelua. Yritin alkuun vanhalla saliohjelmallani mutta totesin tarvitsevani apua ja päädyin netin syövereitä tutkittuani Mikkoon.

Tavoitteet oli helppo asettaa: kehon puolierojen vähentäminen sekä vartalon hallinnan takaisinsaanti.

Sain käteeni kaksijakoisen saliohjelman, joka oli keskittynyt juuri niihin ongelmiin joita oli. Liikkeet käytiin läpi tarkoin ja keskittyneesti. Voimatasot ja jaksaminen nousi vauhdilla ja päivittyvä treenilukujärjestys piti huolen siitä, että myös tuli tehtyä se mitä on aiottu. Perusruokailu oli jo entuudestaan hallussa, pientä viilausta sain kuitenkin siihenkin ja selkeät ruokaohjeet.

Yhteistreenit olivat täyttä tekemistä! Niillä hyppäsin kirjaimellisesti pois mukavuusalueelta ja aina jäi huippufiilis ja tunne, että ylitin itseni. Helpolla en päässyt, valmentajana Mikko oli jämäkkä ja taisi useampaankin otteeseen kuulla minun kysyvän ”ookko nää aivan tosissas?!”. Aina oli, ja aina onnistuin.

Opin 3kk aikana joustavuutta sekä pitkäjänteisyyttä- miten paljon vaatii ja tulee jatkossakin vaatimaan työtä että kehitys jatkuu. Välillä arki oli hektistä, mutta treenipäiviä -ja aikoja sumplimalla sain tehtyä ne aiotusti.

Viimeistään kuntotestit saivat vakuuttuneeksi siitä, miten paljon on tapahtunut lyhyessä ajassa: Jalkojen tärinästä ei ollut tietoakaan eikä happi ollut loppua ja tuloksetkin olivat melko lailla eri luokkaa aloitustestiin verrattuna.

Saliohjelma vaihtuu pian kolmijakoiseen ja jatkan itsekseni Mikon päivittäessä treenilukujärjestystä tasaisin väliajoin. Edeltänyt kolme kuukautta oli jokaisen hikipisaran ja tuskaisen ponnistuksen arvoinen ja Mikolle valmentajana ISO peukku! Ja mikä tärkeintä: Tavoite saavutettiin, ehkä jopa tuplaten.

Henna Niukkanen, 29

Varaa ILMAINEN valmennuskonsultaatio

(Osallistuminen on siis maksutonta, eikä velvoita vielä mihinkään)

Hei sinulle!

Tilaa Voimalan uutiskirje, niin pysyt mukana meidän kyydissä!

Saat tietoa tapahtumista, tarjouksista ja tulevista pienryhmävalmennuksista!