Sanna Savolainen perusti Toimintasali Voimala Oy:n vuonna 2011. Tonin ja Mikon pitkäaikainen haave toteutui omasta salista kesällä 2016, kun he ostivat Voimalan koko osakekannan.

Tonia ja Voimalan valmentajia yhdistää timanttinen ammattitaito yhdistettynä pieneen pilkkeeseen silmäkulmassa. Helposti lähestyttävyys, välittävä valmennusote ja kunnianhimoinen suhtautuminen asiakkaidemme tavoitteiden saavuttamiseen ovat tunnusmerkkejä, joista erotat meidät kentällä.

Toni ja Mikko

Tarinamme kiteytyy Voimalan omistajiin Toni Väyryseen ja Mikko Niiraseen.

Tonin rankat kokemukset ajoivat miehen elämäntapamuutokseen. Mies havahtuikin yhtenä päivänä pahaan oloonsa ja rapistuneeseen terveyteensä. Hän teki päätöksen, ryhtyi tekemään pieniä muutoksia ravitsemus- ja liikuntatottumuksissaan sekä päätyi onnistumisten innoittamana itsekin mukaan personal trainer –koulutukseen. Tänä päivänä Toni kertoo tarinaansa ja kannustaa ihmisiä aktivoitumaan, tavoitteenaan auttaa heitä saavuttamaan unelmansa Valmennuskeskus Voimalan tiimin avustamana.

Toni Väyrynen

Yrittäjä ja toimitusjohtaja Valmennuskeskus Voimala, valmentaja, luennoija, kouluttaja, hyvinvoinnin moniottelija, perheenisä sekä klassisen voimanoston harrastaja.

Toni Väyrynen oli vielä vuonna 2010 IT –alalla vaikuttava yrittäjä, jonka terveys oli romahduspisteessä. Mies painoi lähes 120 kiloa, ja hänen sairauskertomuksensa oli vähintäänkin yhtä painavaa luettavaa.

Yhtenä päivänä Tonin mitta huonoa oloa tuli täyteen. Hän ymmärsi, että jos sama meno jatkuisi, hän ei olisi näkemässä lastensa kasvamista. Toni ryhtyi tekemään pieniä, mutta systemaattisia muutoksia terveystottumuksiinsa. Erinomaisten tulosten innostamana hän päätti kouluttautua personal traineriksi ja ryhtyä kannustamaan muitakin hyvinvointinsa edistämisessä.

Tänä päivänä Toni näyttää siltä, kuin hän olisi syntynyt personal traineriksi. Atleettinen mies on kerännyt ympärilleen maamme osaavimman personal trainer –tiimin, jonka visiona on auttaa asiakkaitaan omien unelmiensa toteuttamisessa.

Toni toimii valmentajana, liikuttaen yksilöasiakkaiden lisäksi myös pienryhmiä. Toni myös valmentaa ja luennoi yrityksissä sekä kouluttaa personal trainereita. Valmennustyön ohella Toni vastaa Voimalan liiketoimintojen- sekä palvelutarjooman kehittämisestä sekä myynnistä.

Mikko

Liikuntapataan vuonna 1986 pudonnut Mikko on ollut koko elämänsä ajan intohimoinen urheilua ja liikuntaa kohtaan, joten toimiminen liikunta-alalla oli Mikolle melkeinpä itsestäänselvyys. Palloilulajeja sekä punttien kolistelua nuoresta asti harrastaneena hänellä oli pitkäaikaisena haaveena toimia valmentajana ja auttaa ihmisiä saavuttamaan sellaisia tuloksia, joihin eivät ole itse pystyneet. Tällä hetkellä Mikko toimii Valmennuskeskus Voimalan omistajana sekä päävalmentajana.

MIKKO NIIRANEN
Yrittäjä – Valmennuskeskus Voimala, päävalmentaja, strength & conditioning coach, luennoitsija, kouluttaja

”Luotettava, ammattitaitoinen, osaava, kannustava, monipuolinen, huumorintajuinen, energinen, asiantunteva, oikealla alalla..” Näin lukuiset asiakkaani ovat kuvailleet Mikon valmennuksia.

Liikunta ja urheilu ovat aina olleet lähellä Mikon sydäntä, ja palloilulajien kautta miehen tie on vienyt voimaharjoittelun maailmaan. Mikko toimi vuodesta 2012 saakka oman yrityksensä kautta valmentajana Oulussa, kunnes hän tapasi kouluttajana toimiessaan tulevan yhtiökumppaninsa, Toni Väyrysen. Miesten valmennusfilosofiat loksahtivat yhteen, joten idea yhteisestä toiminnasta syntyi nopeasti. Nyttemmin miehet toimivat Valmennuskeskus Voimalan yrittäjinä!

Yrittäjäksi ryhtyminen:

Mikon motto on ”kehitys loppuu tyytyväisyyteen”, ja se näkyykin hänen omassa toiminnassaan: Mikko kouluttautuu ahkerasti ympäri Suomea, ja myös ulkomailla hän on käynyt opintoreissuilla, arvostetussa KILO Strength Societyssa. Tieto-taidon lisääminen omaan työkalupakkiin näkyy valmennusten onnistumistarinoiden myötä, mutta myös siinä, että hänelle hakeutuu urheilijoita, kokeneita treenaajia, personal trainereita, fysioterapeutteja sekä muita liikunta-alan ammattilaisia.

Voimaharjoittelu sekä suorituskyvyn kehittäminen ovat Mikon oman treenaamisen perusjalka, ja niitä oppeja hän myös asiakkailleen jakaa. Harjoittelun ohjelmointi on Mikon erityisosaamista, joka liitettynä vahvaan osaamiseen yksilön tarpeiden huomioimisessa ravinto- ja mentaalivalmennuksen avulla ovat luoneet Mikon treenifilosofian menestysreseptin.

Valmennuskeskus Voimalassa Mikko toimii päävalmentajana, vastaten Voimala Sport Systemistä, yksilöasiakkaista sekä pienryhmävalmennuksista. Myös urheilujoukkueiden fysiikkavalmennus sekä luennoiminen kuuluvat Mikon toimenkuvaan.

Mikon työpäivä: