Näytä kaikki valmennukset

Yksilövalmennus

Personal trainerin tärkein tehtävä on sinun auttaminen tavoitteiden toteuttamisessa. Valmennuskeskus Voimalan valmentaja innostaa, tukee, kannustaa ja opettaa sinua tekemään fiksuja ratkaisuja arjen valintatilanteissa sekä auttaa juurruttamaan juuri sinulle toimivimmat liikunta- ja ravitsemustottumukset luonnolliseksi osaksi elämäntapaasi.

 • Alkuvoima

  Alkuvoima on kehon kuntokatsastus, jossa testataan lihaskuntotesteillä kropan lihastasapainoa ja kehon tukilihasten sekä nilkkojen, polvien, lantion ja lapojen linjausten tämänhetkistä kuntoa.

  Tutustu valmennukseen
 • Yksilöllisesti keskivartalo ja lantionpohja kuntoon

  Naisille, jotka haluavat saada keskivartalon ja lantionpohjan kuntoon, päästä parempaan fyysiseen kuntoon, tehdä elämäntapamuutoksen, päästä kuntoon järkevästi synnytyksen jälkeen, treenata turvallisesti raskausaikana ym.

  Tutustu valmennukseen
 • PT360

  PT360 on sinulle, joka treenaat pääosin omatoimisesti, mutta kaipaat uusia vinkkejä ja sparraajaa tehostamaan tuloksiasi tai ylläpitämään intoasi läpi vuoden.

  Tutustu valmennukseen
 • PT180

  PT180 tsemppaa sinut huikeisiin tuloksiin ja kestäviin muutoksiin. Säännölliset valmennustapaamiset takaavat että karistat kiloja, kesytät rautaa tai kohennat kestävyyttäsi parhaiden oppien mukaisesti, ja omaksut valtavasti hyödyllisiä taitoja omatoimista treenaamista varten.

  Tutustu valmennukseen
 • PT90 LIGHT

  PT90 Light on intensiivinen valmennus, jossa valmennustapaamiset siivittävät sinut alkuun elämäntapamuutoksessasi tai auttavat sinua optimoimaan tuloksesi.

  Tutustu valmennukseen
 • PT90

  PT90 on intensiivinen valmennus, jossa viikoittaiset valmennustapaamiset siivittävät sinut alkuun elämäntapamuutoksessasi tai auttavat sinua optimoimaan tuloksesi.

  Tutustu valmennukseen
 • PT30

  PT30 on todellinen kiihdytyskaista kohti haluttuja tuloksia. Valmennus sopii sinulle, joka toivot erityisen vankkaa tukea harjoittelun aloittamiseen, kaipaat tehotreeniä kohti tavoitteitasi, tai haluat ripeästi viedä tuloksiasi eteenpäin jollain tietyllä osa-alueella.

  Tutustu valmennukseen
 • Quick & Go

  Quick & Go on sähäkkä ja sinun tarpeidesi mukainen valmennustapaaminen, joka sytyttää treenimotivaatiosi ja tarjoaa tietoa oman hyvinvointisi optimoimiseksi.

  Tutustu valmennukseen