TUTUSTU ILMAISEKSI MA-KE 16-19

KIITOS OSALLISTUNEILLE!
Saimme myytyä kortteja 51 kpl, mahtava homma! Näin ollen saamme lahjoittaa Hopelle 255€. 
Kiitos jokaiselle kortin ostajalle, ja suurkiitos myös meidän asiakkaille, jotka jakoivat ja kertoivat tästä kampanjasta eteenpäin, se merkitsee meille paljon!
 
Mukavaa kesää jokaiselle! 
 
<3 Riikka ja Toni
 
Ps. Kesäkortin myynti on nyt lopetettu. 
 
 
 
 
 
KESÄKORTTI 💙 HOPE OULU 
 

Sieltä se kesä tulee, ja niin tulee myyntiin myös kauan odotettu kesäkortti.

Kesäkortti on myynnissä VAIN 23.5.-30.5.2021. Joten nappaa heti omasi verkkokaupastamme.

Viimeinen vuosi on ollut kuntosalialalle melko tuskaista ja myös lapset ja nuoret ovat joutuneet tahattomasti kärsimään joko harrastusten tai harrastusvälineiden puutteesta, syystä tai toisesta. Haluamme tukea edes pientä osaa heitä ja siksi päätimmekin lahjoittaa jokaisesta myydystä kesäkortista 5€ HOPE OULULLE! Varat ohjataan lasten ja nuorten liikunnan ja urheilun tukemiseen. Et siis tee vain itsellesi hyvää kortin ostamalla, vaan autat myös vähävaraisia perheitä tukemaan nuorten harrastuksia.

☀️Kortti on voimassa 24.5.-31.7.2021

☀️ Hinta VAIN 47€, josta lahjoitamme 5€ Hopelle. 

☀️ Kuntosalille pääset 24/7.

☀️ Tilaa on reilut 1000 neliötä.

☀️ Kortti on määräaikainen ja jäsenyys päättyy automaattisesti 31.7. Voit jatkaa jäsenyyttäsi tämän jälkeen OmaVoimalan kautta.

☀️ Voimassa olevaa jäsenyyttä ei voi muuttaa kesäkortiksi.

☀️ Kesäkortin voi noutaa Voimalasta päivystysaikana ma-ke klo 16-19. Lisäksi voit noutaa kortin to 27.5 ja pe 28.5. klo 12-14. 

☀️ Jos olet jo jäsen tai yritys ja haluat tukea HOPEA sekä meitä ostamalla kortin, laita meille sähköpostia info@valmennuskeskusvoimala.fi. Voit ostaa myös useamman kortin laittamalla meille viestiä.